Fekete edzett üveg gázlap, 59 cm széles GOA 6425/NB

GOA 6425/NB | 859463410000
Fekete Fekete

59 cm széles fekete edzett üveg gázlap

3 gázégő + 1 speciális WOK égő

Műszaki Adatok

59 cm széles fekete edzett üveg gázlap, 3 gázégő + 1 speciális WOK égő , automata szikragyújtás, elöl jobbra elhelyezett kezelőgombok, összekapcsolt iker öntöttvas edénytartók, csiszolt szegélyű, peremmentes kivitel

MŰSZAKI ADATOK

SZÉLESSÉG
590
Csomagolt készülék szélessége
670
Készülék mélysége
510
Csomagolt készülék mélysége
600
Készülék magassága
49
Csomagolt készülék magassága
180
Nettó tömeg (kg)
12.5
Bruttó tömeg (kg)
13.7
Áram/ Biztosíték (A)
0,6
Hálózati kábel hossza (cm)
85
Csatlakozási érték
0
Csatlakozási érték
8000
A BEMENET TÍPUSA
Gáz
Beépítési mélység
490
Minimum beépítési szélesség
560
Maximum beépítési szélesség
560
EAN kód
8003437831324
Kivitel
Beépíthető

ALAPTULAJDONSÁGOK

KONTROLL PANEL HELYE
Főzőlap elején
Főkapcsoló
Nem
Főzőzónák száma
0
Főzőzónák száma
0
Főzőzónák száma
0
Gázrózsák száma
4
Halogén főzőzónák száma
0
Indukciós tipológia
0
Főzőzónák száma
0
Működésjelzés
Nem
Maradékhő kijelzés
nincs
Időzítő
Nem
Kezelési mód
Nyomógombos kezelés
Gázbiztonsági-berendezés fajtája
Biztonsági szelep gázégőnként

Hazsnálati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Program Chart

Magyar

Letöltés

Termékinformációs adatlap

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek)

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.