SmartCook Beépíthető indukciós főzőlap SMP 658C/BT/IXL

SMP 658C/BT/IXL | 859991043360
Fekete Fekete

Új generációs "SmartCook Premium" beépíthető indukciós főzőlap, 65 cm széles, elől élcsiszolt kivitel, iXelium™ üvegkerámia felülettechnológia

Érintőszenzoros kezelés
Slider (csúszkás) érintőszenzor kezelés

Műszaki Adatok

Új generációs "SmartCook Premium" beépíthető indukciós főzőlap, 65 cm széles, elől élcsiszolt kivitel, iXelium™ üvegkerámia felülettechnológia, 8 indukciós, a teljes felületen összekapcsolható főzőzónák (FlexiFull), 6. Érzék menűrendszer 10 ételfajtához, speciális funkciók, Beállítható időzítés (timer) és főzési idő programozás, 18-fokozatú beállítás + Booster, digitális kijelző

MŰSZAKI ADATOK

SZÉLESSÉG
650
Csomagolt készülék szélessége
865
Készülék mélysége
510
Csomagolt készülék mélysége
605
Készülék magassága
54
Csomagolt készülék magassága
130
Nettó tömeg (kg)
13.4
Bruttó tömeg (kg)
14.5
Áram/ Biztosíték (A)
32,2
Hálózati kábel hossza (cm)
170
Csatlakozási érték
7400
Csatlakozási érték
0
A BEMENET TÍPUSA
Elektromos
Beépítési mélység
480
Minimum beépítési szélesség
560
Maximum beépítési szélesség
562
EAN kód
8003437207723
Kivitel
Beépíthető

ALAPTULAJDONSÁGOK

KONTROLL PANEL HELYE
Főzőlap elején
Főkapcsoló
Igen
Főzőzónák száma
8
Főzőzónák száma
0
Főzőzónák száma
0
Gázrózsák száma
0
Halogén főzőzónák száma
0
Indukciós tipológia
8
Főzőzónák száma
0
Működésjelzés
Igen
Maradékhő kijelzés
Separate
Időzítő
Programozható időzítő
Kezelési mód
Érintőszenzoros kezelés
Gázbiztonsági-berendezés fajtája
N/A

Hazsnálati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Termékinformációs adatlap

Magyar

Letöltés

Használati és karbantartási útmutató

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek)

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.