Split klímaberendezés AMD 355/1

AMD 355/1 | 853035501100

Split inverteres klímaberendezés, A++ energiaosztály, 3,5 kW hűtőkapacitás

"A++" energiaosztály
6.Érzék
Round U
Inverter

Műszaki Adatok

Sail Premium Inverter klímaberendezés, Hűtés/Fűtés funkció, InverterPlus technológia, extrém pontos hőszabályozás(+-0,5°C), Öntisztító funkció, 6. Érzék intelligens vezérlés, 1W-os StandBy mód, Turbo(Jet) hűtés, Extra gyors hűtés/fűtés, RoundU hőmérsékletszabályozás, Auto újraindítás. Tartozékok (szűrők): Mosható, antibakteriális szűrő, Catechin szűrő, Ezüst -ion szűrő és HEPA szűrő.

MŰSZAKI ADATOK

EAN kód
8003437212277
Hűtőgáz típusa
R410a
Fűtési opciók
Inverteres hőszivattyú
Maximális zajszint (db(A))
54
Hűtőteljesítmény (W)
3500
Fűtőteljesítmény (W)
4000
Energiahatékonyság (hűtés)
11942
Energiahatékonyság (fűtés)
13648
Energiaosztály (hűtés)
A++
Energiaosztály (fűtés)
A+
Csatlakozó típusa
VDE - Schuko csatlakozó
Feszültség (V)
220-240V
Frekvencia (Hz)
50HZ
Nettó súly (kg)
9,5
Termék mélysége (mm)
180
Termék magassága (mm)
275
Termék szélessége (mm)
872

ALAPTULAJDONSÁGOK

6. Érzék
Igen
Turbo (Jet) funkció
Igen
Indítás késleltetés
Igen
Távirányító
Igen
PP szűrő
PP szűrőpaplan
HEPA szűrő
NA

Hazsnálati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Instruction for Use

Magyar

Letöltés

Energiacímke

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek)

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.