Beépíthető mikrohullámú sütő AMW 491 IX

AMW 491 IX | 858749101790
Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél

Beépíthető mikrohullámú sütő, 22 l, inox

3D mikrohullám funkció
Párolás funkció

Műszaki Adatok

Inox, 60 cm széles, álló- és felsőszekrénybe egyaránt építhető mikró, 22 liter űrtartalom, gombos ajtónyitás, pároló funkció (pároló edény tartozék), 750 W, digitális kijelző, elektronikus vezérlés, 3D melegítés, JET Start, JET Defrost, 25cm tányér, gyermekzár

MŰSZAKI ADATOK

TERMÉK SZÉLESSÉGE
595
Csomagolt készülék szélessége
686
Készülék mélysége
320
Csomagolt készülék mélysége
456
TERMÉK MAGASSÁGA
382
Csomagolt készülék magassága
450
Nettó tömeg (kg)
21
Bruttó tömeg (kg)
21.5
Áram/ Biztosíték (A)
10
Hálózati kábel hossza (cm)
135
Csatlakozási érték (W)
1300
Beépítési mélység
300
Minimum beépítési szélesség
556
Maximum beépítési szélesség
568
Minimum beépítési magasság
360
Maximum beépítési magasság
365
Belső tér szélessége
370
Belső tér magassága
187
EAN kód
8003437391569
TIPOLÓGIA
Beépíthető

ALAPTULAJDONSÁGOK

További főzési mód -hagyományos
Nem
További főzési mód - légkeverés
Nem
További főzési mód - grill
Nem
Belső térfogat
22
Óra
Igen
Ajtónyitás
Gombbal
Grill teljesítmény (W)
0
Maximális mikrohullám teljesítmény (W)
750
Időzítő
Percállító
Forgótányér
Igen
Forgótányér átmérője (mm)
250
Kezelési mód
Érintőszenzoros kezelés
FŐZÉSI TÍPUS
Csak mikorhullám

Hazsnálati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Instruction for Use

Magyar

Letöltés

Beüzemelés

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek)

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.