Ismerje meg:

FreshCare+

Őrizze meg ruhái
frissességét a mosás után is

Lágy gőz és finom dobmozgás gondoskodik
ruháiról a mosógép belsejében*.

Tudjon meg még többet

* A FreshCare+ funkció a mosás befejezése után akár 6 órán keresztül gátolja a kellemetlen szagok kialakulását (a mosógép belsejében). Nem kompatibilis a kényes ruhadarabokra és paplanokra tervezett programokkal.

fresh care

FreshCare+

A frissesség új dimenziója

Az új FreshCare+ opció frissen tartja ruháit, amikor a mosás véget ért. FreshCare+ gátolja a kellemetlen illatok terjedését még akkor is, ha a ruhát a mosás után néhány óráig a dob belsejében hagyják. Ha nincs ideje kipakolni a kimosott ruhákat a gépből vagy távol marad a mosási idő végeztével, a FreshCare+ az ideális megoldás, hogy a ruhák puhák és frissek maradjanak a dob belsejében, akár 6 órán át a mosás után.
A FreshCare+ opció finoman mozgatja a ruhaneműt a lassú, kétirányú hullámmozgással és az alulról érkező gőzzel váltakozva. Ez keringeti a levegőt a dob belsejében, megakadályozza a rossz illatokat és megtartja a megfelelő páratartalmat a ruhák számára.
A FreshCare+ kiválasztható* a mosási paraméterek beállításakor vagy a mosási ciklus alatt, valamint bármikor leállítható.

*Nem kompatibilis a kényes ruhaneműkre és paplanokra tervezett programmal.

6th sense

Növelje a mosási élményét

A 6. Érzék™ automatikusan érzékeli a ruhanemű mennyiségét, és a szövet típusától függően a legjobb mosási programot választja.
A 6. Érzék™ technológia mindig optimális teljesítményt nyújt, mellyel időt, energiát, vizet takarít meg.

soft move

SoftMove

Törődés minden anyag
számára


A SoftMove technológiának köszönhetően, a dob olyan exkluzív mozgásokat hajt végre, amelyek képesek minden típusú anyaghoz alkalmazkodni.
Különböző mozgások minden egyes mosási programhoz, a kezdeti vízbeviteltől a végső centrifugálásig biztosítják a tökéletes gondoskodást ruhái számára (anyag, szín, forma).

Akár 14 különböző program választható,melyeket úgy terveztek, hogy kielégítse a napi vagy alkalmi mosási igényeket, az ellánálló ruhákon át, például a farmer és a pamut, a finomabb anyagokig, mint a gyapjú és a selyem.

A fejlett motornak köszönhetően a SoftMove rendszer 6 egyedi dobmozgást és időtartamot biztosít minden mosási fázisban, ezzel a legjobb mosási teljesítményt nyújtja.

Fejlett technológiák

15°

TÖKÉLETES TISZTÍTÁS 40°C HELYETT MÁR 15°C-ON*

A tökéletes mosási program a ruha eredeti szépségéért és színének megőrzésére. A 15°C-os mosás ugyanazt az eredményt biztosítja, mint a 40°C-os mosási program. A SoftMove technológiának és a dobmozgásainak köszönhetően a ruhák lazán mozognak a dob belsejében. Az eredmény hatékonyabb mosás még a legalacsonyabb hőmérsékleten is.

*A fél töltet vegyes programhoz(40°C/59') képest.

clean

Tisztítási teljesítményt az igényeihez alakítja

A Clean+ opció lehetővé teszi a mosási ciklus testreszabását a szennyezettségi szint és a fogyasztói igények szerint. 3 szennyezettségi szint közül választhat a foltok tökéletes eltávolítására: Intenzív, Napi, Gyors.

motor

Fejlett motor a hosszantartó eredményért

Hosszantartó, nagyon halk és fejlett elektromos motorral rendelkezik a készülék, biztosítva a hosszú életet mosógépének. A SenseInverter motor rendkívül energiatakarékos, és 30% -os megtakarítást kínál az A +++ teljesítményhez képest.

Kényelmes és szemetgyönyörködtető design

Az új FreshCare+ intuitív,könnyen használható kezelőfelületet biztosít, mely egyszerűsíti a felhasználói interakciót és kellemes mosási élményt nyújt.A széles ajtó és az ergonómikus fogantyúval ellátott dob lehetővé teszi a napi használatot.

FreshCare+ választék

Elöltöltős mosógép, 9 kg
FWD91496WS EU

FWD91496WS EU
Termék megtekintése

Elöltöltős mosógép, 8 kg
FWG81496WS EU

FWG81496WS EU
Termék megtekintése

Elöltöltős mosógép, 9 kg
FWG91484W EU

FWG91484W EU
Termék megtekintése

Elöltöltős mosógép, 9 kg
FWD91496WS EU

FWD91496WS EU
Termék megtekintése
pin

Keresse a Whirlpool viszonteladóit

Keresés most

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.