Freshcare+
mosó-szárító

100% frissesség akkor is, ha elfelejtette kipakolni a készüléket.

6th sense

Intuitív technológia, ideális eredmények

Helyezze a készülékbe a ruháit, és bízza a többit a 6. Érzékre. Ez az úttörő technológia felismeri a betöltött ruha mennyiségét és típusát, automatikusan beállítja a mosási és szárítási paramétereket rendkívüli víz- és energiatakarékossággal a kiemelkedő eredmények és a megfelelő gondoskodás érdekében minden alkalommal.

A FreshCare + a gőz természetes erejét és a finom dobmozgásait használja a tökéletes, kellemetlen illat nélküli eredmény eléréséhez. Túl elfoglalt, hogy azonnal kipakolja a ruhákat? Akár mosni, akár szárítani szeretné ruháit, a FreshCare+ akár 6 órán keresztül frissen tartja azokat a készülékben.*

* Köszönhetően a gőznek és a lágy dobmozgásnak a FreshCare+ kezelés a mosás befejezése után akár 6 órán keresztül gátolja a kellemetlen illatok elszaporodását, illetve köszönhetően a lágy dobmozgás hatásának, elkerülhető a ruhák győrötségének tartóssága a szárítás befejezése után akár 6 órán keresztül.

fresh care

FreshCare+ technológia

Élvezzen ki minden percet
Az Ön ideje értékes. Éppen ezért a FreshCare+ készüléket arra tervezvtük, hogy Ön több időt fordíthasson magára. Miután a mosás véget ért, a lágy dobmozgás és a gőz kombinációja a ruhákat frissen és illatmentesen tartja. A lágy mozgató mechanizmus ugyanazokat az eredményeket biztosítja a szárítási ciklus után is.

Akár mos, szárít vagy akár mindkettőt választja, adja hozzá a FreshCare + opciót, hogy a ciklus vége után akár 6 órán keresztül is élvezhesse a kellemetlen illatoktól mentes frissességet. A ruhaneműk akkor lesznek kész, amikor azt Ön szeretné.

soft move

SoftMove

Testreszabott kezelés minden szövetre
Az egyedülálló SoftMove technológia 6 különbözõ dobmozgást biztosít, amelyek minden szövethez kiváló eredményt biztosítanak. A SoftMove mind a mosási, mind a szárítási ciklusra alkalmas, védi ruhákat, megőrzi színüket és formájukat.

Innovatív tulajdonságok

SteamRefresh

Akár 20 perc alatt megszünteti a kellemetlen szagokat és gyűrődéseket
A Steam Refresh biztosítja a ruhadarabok frissességét, így elkerülheti a felesleges mosást. A gép gőzáramot generál, amely behatol a ruhaszálakba és eltávolítja a kellemetlen szagokat, fellazítja a szálakat és kisimítja a ráncokat.

Inverter motor

Csendes, hatékony, tartós.
A fejlett motor biztosítja a dob megfelelő mozgását, a kiváló energiahatékonyságot mind a mosási, mind a szárítási ciklus alatt. Csökkenti a zajszintet, így élvezheti a megérdemelt békét és nyugalmat.

Csak Szárítás

Csak szárítás a nedves ruhák számára
A Csak Szárítás opció lehetővé teszi a mosási ciklus kihagyását, a nedves vagy a kézzel mosott ruhanemű esetén. Ha csak szárítani szeretné a ruhaneműt, akkor a Csak Szárítás opció bármely programhoz kombinálva használható, a tökéletes eredmény érdekében.

Szemet gyönyörködtető

A FreshCare+ mosó-szárító mind a könnyű használhatóság, mind a szépség szem előtt tartásával készült. Alapvető, szemet gyönyörködtető vonalak fedik a széles ajtónyílást és az integrált ergonomikus fogantyút, miközben a kezelőfelület rendkívül egyszerűen használható.

FreshCare+ range
Whirlpool szabadonálló mosó-szárító:
9kg - FWDG97168WS EU

FWDG97168WS EU
Termék megtekintése

Whirlpool szabadonálló mosó-szárító:
10kg - FWDD1071681WS EU

FWDD1071681WS EU
Termék megtekintése

Whirlpool szabadonálló mosó-szárító:
8kg - FWDG86148W EU

FWDG86148W EU
Termék megtekintése

Whirlpool szabadonálló mosó-szárító:
9kg - FWDG96148WS EU

FWDG96148WS EU
Termék megtekintése
pin

Találja meg Whirlpool viszonteladóját

Keresés

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.