Héjjában sült burgonya

Elkészítés
20 perc

Főzés
20 perc

Egyszerű, olcsó köret, amely rengeteg főfogást kísérhet. Annak érdekében, hogy extrává váljon, a burgonyát egy kis vajjal fűszerezheti, ahogy általában az USA-ban szokták.

Hozzávalók

  • 4 (kb. 200-250 g darabonként) nagyobb burgonya héjában

Elkészítés

1. Alaposan mossa meg a burgonyát, és több heyen is szúrkálja meg őket egy villa segítségével. Helyezze mikrohullámálló edénybe, fedje le és főzze 12-15 percig 750 W-on.

2. Fordítsa a másik felére a burgonyát és 4-5 percig főzze tovább, még mindig 750 W-on

3. Ha valami extra különlegesre vágyik: Készítsen egy rést a burgonyában, töltse meg a vajjal és egy csipet sóval, vagy adjon hozzá ízletes reszelt sajtot.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.