Pizzette (apró pizzák)

Elkészítés
10 perc

Főzés
7 perc

Egy fantáziadús recept, amely mindenkinek elnyeri a tetszését: ki ne szereté a pizzát? Ideális a szünetben vagy előételnek, a pizzetta gyorsan elkészül. A díszítésében csak a fantázia szabhat határt!

Hozzávalók

  • 4 szelet rusztikus kenyér
  • 4 evőkanál paradicsom püré
  • 6 közepesre szeletelt szardella filé
  • néhány szem magozott, félbevágott olívabogyók
  • 50 g mozzarella
  • csipetnyi oregáno
  • csipetnyi só
  • - olaj

Elkészítés

1. Terítse szét a paradicsom pürét az összes szelet kenyérkén, majd szórja egyenletesen rájuk az olivabogyót és a szerdellát.

2. Minden szelet szórjon meg oregánóval és egy csipetnyi sóval, majd öntözze meg pár csepp olajjal.

3. Fedje le a kockára vágott mozzarellával, és helyezze a pizzákat a mikrohullámú sütőben a grillsütő felső polcára.

4. Süsse 5-7 percig, amíg a mozzarella megolvad és aranybarnára nem pirul.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.