Sertéshús hagymával és paprikával

Elkészítés
40 perc

Főzés
32 perc

Egy gazdag, erős második fogás. A sertés finom íze minden hús-szerelmes számára ínycsiklandozó .

Hozzávalók

  • 400 g kockára vágott sertéshús
  • 1 vagy 2 közepes méretű hagyma
  • 2 vagy 3 paprika (használhat különböző színűeket)
  • 2-3 evőkanál olaj vagy szója szósz
  • 1 evőkanál burgonyakeményítő
  • 2 evőkanál víz
  • 2 evőkanál tejszín
  • egy kevés tej
  • csipetnyi só
  • csipetnyi bors

Elkészítés

1. Hámozza meg és szeletlje fel a hagymát, majd magozza ki a paprikát és vágja vékony csíkokra. Helyezze a húst, hagymát, olajat vagy szójaszószt egy mikrohullámozható sütőedénybe, és jól keverje össze őket. Fedje le és főzze 10 percig 750 W-on.

2. Adja hozzá a paprikát, keverje össze, fedje le és főzze 8-10 percig 500W-on. Csökkentse a teljesítést, ha a keverék túlságosan forog.

3. Keverje össze a keményítőt a vízzel, öntse át a húsra, fedje le és folytassa a főzést további 2 percig 750 W-on.

4. Higítsa fel a tejszínt egy kevés tej hozzáadásával. Öntse a sütőedénybe, keverje össze, fedje le és hagyja állni még 5-10 percig a tálalás előtt.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.