Zöldséges kuszkusz

Elkészítés
8 perc

Főzés
5 perc

Mi történik akkor, ha a friss zöldségek hagyományokkal rendelkező összetevőkkel találkoznak? Egyszerű, ízletes étel: illatos, tápláló, mediterrán, mind a meleg, mind a hideg ízét, a szezontól és az Ön preferenciáitól függően élvezheti.

Hozzávalók

  • 4 cukkini
  • 1 újhagyma
  • 8 koktélparadicsom
  • 1 kígyóuborka
  • 1 édeskömény
  • 4 retek
  • - ízlés szerinti fűszerek
  • 300 g előre megfőzött kuszkusz
  • 500 ml zöldség alaplé
  • 1 citrom
  • - friss menta
  • 4 teáskanál extra szűz olivaolaj
  • csipetnyi só

Elkészítés

1. A mikrohullámú funkcióval 5 percig forralja fel a zöldségalaplevet. Öntse az elrőre egfőzött kuszkuszt egy nagy tálba, majd óvatosan, kis adagonként öntse a zöldség alaplevet a kuszkuszra, hogy újra feloldódjon. Ezt addig folytassa, amíg az összes folyadék beszívódik.

2. Óvatosan habverővel keverje össze a keveréket, hogy megtörje a kialakult csomókat.

3. Mossa meg és szeletelje fel a zöldségeket. Keverje össze őket a kuszkusszal.

4. Fűszerezze a keveréket extra szűz olívaolajjal, apróra vágott mentával, citromlével, ízlés szerinti fűszerekkel és sóval, majd tálalja.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.