Whirlpool beépíthető hűtő-fagyasztó - WHC20 T352

WHC20 T352 | 859991631890
    Fehér Fehér

Whirlpool beépíthető hűtő-fagyasztó - WHC20 T352

Műszaki adatok

Whirlpool beépíthető hűtő-fagyasztó jellemzők: fehér szín. Egy magas készülék, amely megfelel a család igényeinek. Üveg polcok, amelyek biztosítják a robosztusságot és eleganciát egyszerre. Egy ventilátor, amely egyenletes levegőáramlást biztosít a készülék belsejben, a fokozott szellőzés érdekében. 6.Érzék szenzorok, amelyek automatikusan csökkentik a készülék belsejében lévő hőmérsékletet, amikor új élelmiszert tárol benne, csökkentve az energiafogyasztást.

212 l hűtőtér/68 l fagyasztótér, E energiaosztály, 6. Érzék technológia, Total No Frost technológia, Metal Multiflow, LED vilácgítás, LED kijelző, palacktartó, FreshBox+, gyorsfagyasztás, páratartalom szabályozás, 32 dBA, 193,5x54x54,5 cm, 222 kWh/év

Szerkezeti jellemzők

Cover door installation system
Slided-mounted
TIPOLÓGIA
Beépíthető
KÉSZÜLÉKTÍPUS
Hűtő/fagyasztó kombináció
Palacktartó polc
Igen
A fagyasztórekeszek teljes űrtaltalma
68
Fagyasztó kapacitása (4 csillagos rekesz) (EU2017 / 1369)
7
A termék teljes űrtartalma
280
A hűtőrekeszek teljes űrtartalma
212
Kezelési mód
Érintőszenzoros kezelés
Hűtőtér leolvasztás
Automatikus
Fagyasztótér leolvasztás
Automatikus
Fagyasztófiókok száma
3
NO FROST
Fridge and freezer
Hőmérsékleti zónák száma
2
Áthelyezhető polcok száma a hűtőtérben
4
Polcok száma a hűtőtérben
6
Figyelmezető jelzés üzemzavar esetén
Hallható
SZÍN
Fehér
EAN kód
8003437048012
Hálózati kábel hossza (cm)
245

Méretek

TERMÉK MAGASSÁGA
1935
TERMÉK SZÉLESSÉGE
540
Készülék mélysége
545
Freezer Gross capacity (l)
68
Hűtő teljes térfogata (liter)
212
Beépítési mélység
560
Minimum beépítési magasság
1940
Minimum beépítési szélesség
560

Teljesítmény

Energiahatékonysági besorolás
E
Átlagos éves energiafogyasztás kilowattórában / év (kWh/a)
222
Star Rating
4
Tárolási idő feszültségkimaradás esetén (óra)
7
Csatlakozási érték
180
Áram/ Biztosíték (A)
16
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátás
32

Dokumentumok

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Termékinformációs tábla

Magyar

Letöltés

NEL adattábla

Magyar

Letöltés

Használati és karbantartási útmutató

Magyar

Letöltés

Mindennapi használati útmutató

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz: Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000 Garancia: Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket. A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.