• Főoldal
  • Hűtés
  • Whirlpool Side-by-Side amerikai típusú hűtőszekrény: Inox szín - WQ9 E1L

Whirlpool Side-by-Side amerikai típusú hűtőszekrény: Inox szín - WQ9 E1L

WQ9 E1L | 859991610030
    Inox hatású Inox hatású

Whirlpool side-by-side amerikai hűtő: Inox szín - WQ9 E1L

Műszaki adatok

Whirlpool Side-by-Side amerikai típusú hűtőszekrény jellemzői: noFrost technológia, amely hatékonyan megakadályozza a jég felhalmozódását a fagyasztóban a páratartalom csökkentésével.

Alulfagyasztós Total NoFrost hűtőszekrény, F energiaosztály (420 kWh éves energiafogyasztás), 388 (hűtőtér) + 222 (fagyasztótér) liter hasznos térfogat, inox hatású készülékszín, 6. Érzék Fresh Control funkció (automatikus hőmérséklet és páratartalom szabályozás), Freeze Control funkció (ideális fagyasztási körülmények), elektronikus hőmérséklet beállítás külső érintőszenzoros NEO Premium kijelzővel (független hűtő- és fagyasztóhőmérséklet), LED Diamond + LED hátfal világítás, 0° rekesz, multiflow teljes légáramlás, gyorshűtés és gyorsfagyasztás funkció, vakáció és parti üzemmód, nyitott hűtőajtó / fagyasztóajtó jelzés, áramkimaradás jelzés, gyerekzár, 37 dB, 1875x909x697mm - 20 ÉV GARANCIA A KOMPRESSZORRA

Méretek

TERMÉK MAGASSÁGA
1874
TERMÉK SZÉLESSÉGE
909
Készülék mélysége
698
Teljes bruttó térfogat (liter)
677
Hűtő teljes térfogata (l)
409
A termék teljes űrtartalma
610
A hűtőrekeszek teljes űrtartalma
388

Teljesítmény

Energiahatékonysági besorolás
F
Átlagos éves energiafogyasztás kilowattórában / év (kWh/a)
420
Fagyasztó típusa
4
Fagyasztó kapacitása (4 csillagos rekesz) (EU2017 / 1369)
5
Áram/ Biztosíték (A)
1,5
Gyorshűtés funkció
Igen
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátás
37

Szerkezeti jellemzők

TIPOLÓGIA
Szabadonálló
KÉSZÜLÉKTÍPUS
Side-by-Side
A fagyasztórekeszek teljes űrtaltalma
222
Kezelési mód
Érintőszenzoros kezelés
Leolvasztás a fagyasztóban
Jegesedés mentes
Leolvasztás a hűtőtérben
Jegesedés mentes
Fagyasztófiókok száma
4
Állítható lábak
Igen-csak elől
NO FROST
Fagyasztótérben
Nyitott ajtó jelzés
Igen
Hőmérsékleti zónák száma
2
Áthelyezhető polcok száma a bortartó részben
2
Polcok száma a hűtőtérben
2
Hőmérő a fagyasztótérben
Digitális
Hőmérő a hűtőtérben
Digitális
SZÍN
Inox hatású
EAN kód
8003437230905
Freezer Gross capacity (l)
268
Hálózati kábel hossza (cm)
180
Ajtónyitás iránya
Left & Right
Fiókok száma
2
Belső világítás kapcsoló
Igen
Fagyasztórész olvadékvíz elvezetéssel
Igen

Dokumentumok

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Használati útmutató

Magyar

Letöltés

Termékinformációs tábla

Magyar

Letöltés

NEL adattábla

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz: Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000 Garancia: Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket. A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.