Whirlpool szabadonálló, alulfagyasztós hűtőszekrény - W7 821O OX

W7 821O OX | 859991604940
    Optic Inox Optic Inox

Whirlpool szabadonálló hűtő-fagyasztó: fagymentes - W7 821O OX

Műszaki adatok

Whirlpool szabadonálló, alulfagyasztós hűtőszekrény jellemzők: inox szín. Optic Inox design ujjlenyomat elleni védelemmel. Total NoFrost, jegesedésmentes technológia, amely hatékonyan megakadályozza a jég felhalmozódását a fagyasztóban a páratartalom csökkentésével. Egy magas készülék, amely megfelel a család igényeinek. Üveg polcok, amelyek biztosítják a robosztusságot és eleganciát egyszerre.

E energiaosztály, 239 L (hűtőtér) + 104 L (fagyasztótér) hasznos térfogat, elektronikus hőmérséklet beállítás külső kijelzővel, 6. Érzék kontrol funkció (automatikus hőmérséklet szabályozás), Fresh Box 0 (friss húsok) és Fresh Box + (gyümölcs&zöldség) rekesz, 40 dB, 1900x600x650mm - 15 ÉV GARANCIA A KOMPRESSZORRA

Méretek

TERMÉK MAGASSÁGA
1912
TERMÉK SZÉLESSÉGE
596
Készülék mélysége
678
Freezer Gross capacity (l)
130
Hűtő teljes térfogata (liter)
248

Teljesítmény

Energiahatékonysági besorolás
E
Átlagos éves energiafogyasztás kilowattórában / év (kWh/a)
253
Star Rating
4
Tárolási idő feszültségkimaradás esetén (óra)
17
Csatlakozási érték
160
Áram/ Biztosíték (A)
1,4
Gyorshűtés funkció
Igen
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátás
40

Szerkezeti jellemzők

TIPOLÓGIA
Szabadonálló
KÉSZÜLÉKTÍPUS
Hűtő/fagyasztó kombináció
A fagyasztórekeszek teljes űrtaltalma
104
Fagyasztó kapacitása (4 csillagos rekesz) (EU2017 / 1369)
11
A termék teljes űrtartalma
343
A hűtőrekeszek teljes űrtartalma
239
Kezelési mód
Érintőszenzoros kezelés
Hűtőtér leolvasztás
Jegesedés mentes
Fagyasztótér leolvasztás
Jegesedés mentes
Fagyasztófiókok száma
2
Állítható lábak
Igen-csak elől
NO FROST
Teljes készülékben
Áthelyezhető polcok száma a hűtőtérben
2
Polcok száma a hűtőtérben
3
Hőmérő a hűtőtérben
Digitális
Figyelmezető jelzés üzemzavar esetén
Vizuális és hallható
SZÍN
Optic Inox
EAN kód
8003437902604
Hálózati kábel hossza (cm)
245
Dekorációs panel
Nem lehetséges

Dokumentumok

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Beüzemelés

Magyar

Letöltés

Termékinformációs tábla

Magyar

Letöltés

NEL adattábla

Magyar

Letöltés

Használati és karbantartási útmutató

Magyar

Letöltés

Egészségvédelmi, biztonsági és környezetvédelmi útmutató

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz: Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000 Garancia: Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket. A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.