• Főoldal
  • Hűtés
  • Whirlpool szabadonálló felülfagyasztós dupla ajtós hűtőszekrény: fagymentes - WT70E 831 X

Whirlpool szabadonálló felülfagyasztós dupla ajtós hűtőszekrény: fagymentes - WT70E 831 X

WT70E 831 X | 859991631050
    Optic Inox Optic Inox

Whirlpool szabdonálló dupla ajtós: fagymentes - WT70E 831 X

Műszaki adatok

Whirlpool szabadonálló felülfagyasztós dupla ajtós jellemzők: inox szín. Optic Inox design ujjlenyomat elleni védelemmel. No frost, fagymentes technológia, amely hatékonyan megakadályozza a jég felhalmozódását a fagyasztóban a páratartalom csökkentésével. Üveg polcok profil fronttal, mely robosztusságot, eleganciát, és extra biztonságot nyújtanak, 6.Érzék szenzorok, amelyek automatikusan csökkentik a készülék belsejében lévő hőmérsékletet, amikor új élelmiszert tárol benne, csökkentve az energiafogyasztást.

Felülfagyasztós NoFrost hűtőszekrény, F energiaosztály, 317 (hűtőtér) + 106 (fagyasztótér) liter hasznos térfogat, inox készülékszín, 6. Érzék funkció (automatikus hőmérséklet szabályozás), elektronikus hőmérséklet beállítás érintőszenzoros külső digitális kijelzővel, LED-égős világítás, NoFrost (jegesedésmentes) rendszer a fagyasztóban, 0° rekesz, nyitott hűtőajtó jelzés, multiflow teljes légáramlás, gyorsfagyasztás funkció, jégkocka készítő, 45 dBA, 180x70x72.5cm

Szerkezeti jellemzők

Cover door installation system
Fixed-mounted
TIPOLÓGIA
Szabadonálló
KÉSZÜLÉKTÍPUS
Hűtő/fagyasztó kombináció
A fagyasztórekeszek teljes űrtaltalma
106
Fagyasztó kapacitása (4 csillagos rekesz) (EU2017 / 1369)
7
A termék teljes űrtartalma
423
A hűtőrekeszek teljes űrtartalma
317
Kezelési mód
Érintőszenzoros kezelés
Hűtőtér leolvasztás
Jegesedés mentes
Fagyasztótér leolvasztás
Jegesedés mentes
Állítható lábak
Igen - összes
Lehajtható ajtós rekeszek száma
1
NO FROST
Teljes készülékben
Hőmérsékleti zónák száma
2
Áthelyezhető polcok száma a hűtőtérben
3
Polcok száma a hűtőtérben
4
Hőmérő a fagyasztótérben
Analóg
Hőmérő a hűtőtérben
Analóg
Figyelmezető jelzés üzemzavar esetén
Hallható
SZÍN
Optic Inox
EAN kód
8003437623134
Hálózati kábel hossza (cm)
217
Dekorációs panel
Nem lehetséges

Méretek

TERMÉK MAGASSÁGA
1800
TERMÉK SZÉLESSÉGE
700
Készülék mélysége
725
Freezer Gross capacity (l)
110
Hűtő teljes térfogata (liter)
328

Teljesítmény

Energiahatékonysági besorolás
F
Átlagos éves energiafogyasztás kilowattórában / év (kWh/a)
320
Star Rating
4
Tárolási idő feszültségkimaradás esetén (óra)
16
Áram/ Biztosíték (A)
1,5
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátás
43

Dokumentumok

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Termékinformációs tábla

Magyar

Letöltés

NEL adattábla

Magyar

Letöltés

Mindennapi használati útmutató

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz: Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000 Garancia: Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket. A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.