Whirlpool beépíthető kávéfőző - ACE 102 IXL

ACE 102 IXL | 852210201100
Inox Inox

Whirlpool beépíthető kávéfőző - ACE 102 IXL

Ujjlenyomatmentes inox kivitel
Teljesen automata kávéfőző
Érintőszenzoros kezelés

Műszaki Adatok

Whirlpool beépíthető kávéfőző tulajdonságai: teljesen automatikus szabályozórendszer a hőmérséklet, az őrlés és az ital mennyiségéhez. Kompakt főzőegység a tökéletes hőmérsékletszabályozáshoz. Beépített csendes kávédaráló, 13 állítható őrlési beállítással. Állítható tejhab rendszer, tökéletes tej és cappuccino számára. Kettős adagoló, hogy egyszerre akár két csésze kávét készíthessen egy főzéssel.

MŰSZAKI ADATOK

Készülék szélessége
595
Csomagolt készülék szélessége
650
Készülék mélysége
398
Csomagolt készülék mélysége
495
Készülék magassága
455
Csomagolt készülék magassága
525
Nettó tömeg (kg)
23
Bruttó tömeg (kg)
25.5
Áram/ Biztosíték (A)
10
Hálózati kábel hossza (cm)
190
Csatlakozási érték
1350
Beépítési mélység
550
Minimum beépítési szélesség
560
Maximum beépítési szélesség
560
Minimum beépítési magasság
450
Maximum beépítési magasság
450
EAN kód
8003437211577
Kivitel
Beépíthető

ALAPTULAJDONSÁGOK

Szemeskávé-tartály térfogata
0
Víztartály térfogata (liter)
1.8
Kávétartály elhelyezkedése
Belső
Működési mód
Darálás
Tejhabosító fúvóka
Igen
Gőz/Forróvíz cső
Igen
Világítás
Igen
Adagok mérete
Espresso csésze
Előfőző funkció
Igen
Előörlési funkció
Igen
Kétcsészés funkció
Igen
Kivehető forralóegység
Igen
Készenléti üzemmód
Igen
Vízfelvétel
Víztartály

Hazsnálati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Használati útmutató

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.