Whirlpool légkondiciomnáló - AMD 066/1

AMD 066/1 | 853006601100

Whirlpool légkondiciomnáló - AMD 066/1

"A+" energiaosztály
6.Érzék
Round U
Jet

Műszaki Adatok

Whirlpool szabadonálló légkondiciomnáló tulajdonságok: inverter hőszivattyú. A+ energiahatékonysági osztály 6.ÉRZÉK , a hőmérséklet szenzor automatikusan értékeli a helyiség hőmérsékletét, és a működési funkciók ideális kombinációját teszi lehetővé, hogy Ön a legjobb kényelmet élvezhesse. Round U funkció, a távvezérlő szenzora segítségével méri a szoba hőmérsékletét, elküldi az információt a belső egységnek, amely ezen információk alapján állítja be a hűtést, biztosítva az optimális hőmérsékletet az egész helyiségben. Késleltetett indítás, tervezze meg, mikor kapcsolja be a légkondicionálót.

MŰSZAKI ADATOK

EAN kód
8003437214066
Hűtőgáz típusa
R410a
Fűtési opciók
Inverteres hőszivattyú
Maximális zajszint (db(A))
53+53
Hűtőteljesítmény (W)
5300
Fűtőteljesítmény (W)
5600
Energiahatékonyság (hűtés)
18000 (9000+9000)
Energiahatékonyság (fűtés)
19000 (9500+9500)
Energiaosztály (hűtés)
A+
Energiaosztály (fűtés)
A
Csatlakozó típusa
NA
Feszültség (V)
220-240V
Frekvencia (Hz)
50HZ
Nettó súly (kg)
9+9
Termék mélysége (mm)
170+170
Termék magassága (mm)
265+265
Termék szélessége (mm)
820+820

ALAPTULAJDONSÁGOK

6. Érzék
Igen
Turbo (Jet) funkció
Igen
Indítás késleltetés
Igen
Távirányító
Igen
PP szűrő
PP szűrőpaplan
HEPA szűrő
NA

Hazsnálati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Használati útmutató

Magyar

Letöltés

Energiacímke

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek)

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.