Whirlpool légkondiciomnáló - AMD 081/1

AMD 081/1 | 853008101100

Whirlpool légkondiciomnáló - AMD 081/1

"A" energiaosztály
6.Érzék
Round U

Műszaki adatok

Whirlpool szabadonálló légkondiciomnáló tulajdonságok: hűtés be/kikapcsolása. A energiahatékonysági osztály 6.ÉRZÉK , a hőmérséklet szenzor automatikusan értékeli a helyiség hőmérsékletét, és a működési funkciók ideális kombinációját teszi lehetővé, hogy Ön a legjobb kényelmet élvezhesse. Késleltetett indítás, tervezze meg, mikor kapcsolja be a légkondicionálót. Jet funkció, ennek az innovatív funkciónak köszönhetően akár 10 perc alatt 5°C-kal lehet csökkenteni a hőmérsékletet.

ALAPTULAJDONSÁGOK

6. Érzék
Igen
Turbo (Jet) funkció
Igen
Indítás késleltetés
Igen
Távirányító
Igen
PP szűrő
PP szűrőpaplan
HEPA szűrő
NA

MŰSZAKI ADATOK

EAN kód
8003437212765
Hűtőgáz típusa
R410a
Fűtési opciók
Csak hűtés, Ki/Be
Maximális zajszint (db(A))
65
Hűtőteljesítmény (W)
2840
Fűtőteljesítmény (W)
NA
Energiahatékonyság (hűtés)
9690
Energiahatékonyság (fűtés)
NA
Energiaosztály (hűtés)
A
Energiaosztály (fűtés)
NA
Csatlakozó típusa
VDE - Schuko csatlakozó
Feszültség (V)
220-240V
Frekvencia (Hz)
50HZ
Nettó súly (kg)
35
Termék mélysége (mm)
360
Termék magassága (mm)
840
Termék szélessége (mm)
460

Használati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Használati útmutató

Magyar

Letöltés

Energiacímke

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.