Whirlpool légkondiciomnáló - AMD 356/1

AMD 356/1 | 853035601100

Whirlpool légkondiciomnáló - AMD 356/1

"A+" energiaosztály
6.Érzék
Round U
Inverter

Műszaki adatok

Whirlpool szabadonálló légkondiciomnáló tulajdonságok: inverter hőszivattyú. A+ energiahatékonysági osztály 6.ÉRZÉK , a hőmérséklet szenzor automatikusan értékeli a helyiség hőmérsékletét, és a működési funkciók ideális kombinációját teszi lehetővé, hogy Ön a legjobb kényelmet élvezhesse. Round U funkció, a távvezérlő szenzora segítségével méri a szoba hőmérsékletét, elküldi az információt a belső egységnek, amely ezen információk alapján állítja be a hűtést, biztosítva az optimális hőmérsékletet az egész helyiségben. Késleltetett indítás, tervezze meg, mikor kapcsolja be a légkondicionálót.

ALAPTULAJDONSÁGOK

6. Érzék
Igen
Turbo (Jet) funkció
Igen
Indítás késleltetés
Igen
Távirányító
Igen
PP szűrő
PP szűrőpaplan
HEPA szűrő
NA

MŰSZAKI ADATOK

EAN kód
8003437212284
Hűtőgáz típusa
R410a
Fűtési opciók
Inverteres hőszivattyú
Maximális zajszint (db(A))
59
Hűtőteljesítmény (W)
5275
Fűtőteljesítmény (W)
5800
Energiahatékonyság (hűtés)
17998
Energiahatékonyság (fűtés)
19790
Energiaosztály (hűtés)
A+
Energiaosztály (fűtés)
A
Csatlakozó típusa
NA
Feszültség (V)
220-240V
Frekvencia (Hz)
50HZ
Nettó súly (kg)
13
Termék mélysége (mm)
200
Termék magassága (mm)
298
Termék szélessége (mm)
970

Használati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Használati útmutató

Magyar

Letöltés

Energiacímke

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.