Whirlpool páramentesítő - DE 20 W5252

DE20W5252 | 859991594070

Műszaki adatok

A WHIRLPOOL DE20W5252 TOUCH DISPLAY legfontosabb tulajdonságai:

• 4 program: normális, folyamatos, 6. érzék és ruha szárítási.
• 60 perc alatt akár 30%-kal csökkenti a helyiség páratartalmát.
• 50%-kal csökkenti a ruhaneműk szárítási idejét (szárítási programmal).

A 6. Érzék programnak köszönhetően automatikusan beállítja az Ön számára megfelelő páratartalmat minden évszakban.

Nyáron ez segíthet abban, hogy nagyon meleg időben is kellemes legyen a beltéri klíma, télen pedig gondoskodik az optimális páratartalomról, megakadályozva a falak vizesedését.

A nagyméretű víztartály (6,5 liter) praktikus, így csak ritkábban kell kiüríteni.

A többszínű led-lámpa segíti az egyszerű használatához, valamint a páratartalmat vizuálisan is kiemeli: kék (<50%), zöld (50-70%), piros (> 70%)

• Érintőképernyővel könnyű a beállítása
• Modern, kompakt és exkluzív kialakítású.
• Könnyen mozgatható az alsó kerekeknek köszönhetően.
• Rendkívül környezetbarát.

Teljesítmény

A termék fő színe
Fehér
Hepa filter
Active carbon
Hűtési gáz
R290
Nettó súly (kg)
14
A felhasználói felület típusa
LCD
EAN kód
8003437607165
Feszültség (V)
220-240

Szerkezeti jellemzők

Magasság (cm)
570
Szélesség (cm)
340
Mélység (cm)
240
Frekvencia (Hz)
50

Dokumentumok

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Használati útmutató

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz: Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000 Garancia: Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket. A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.