Whirlpool beépíthető mikorhullámú sütő: rozsdamentes acél szín - AMW 850 IXL

AMW 850 IXL | 858785001740
Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél

Whirlpool beépíthető mikorhullámú sütő: rozsdamentes acél szín - AMW 850 IXL

6.Érzék funkció
Hőlégbefúvás funkció
Crisp funkció
Grill funkció

Műszaki Adatok

Whirlpool beépíthető Mikorhullámú sütő jellemzői: kimagasló belső tér méret. Kombinációs technológia, amely biztosítja a hagyományos sütők főzési rugalmasságát. Rozsdamentes acél szín. Gőz funkció, hogy egy gombnyomással élvezze az egészséges, könnyű és ízletes ételeket. Crisp funkció, verhetetlenül ropogós krumpli, pizzák és piték számára.

MŰSZAKI ADATOK

TERMÉK SZÉLESSÉGE
595
Csomagolt készülék szélessége
669
Készülék mélysége
560
Csomagolt készülék mélysége
685
TERMÉK MAGASSÁGA
455
Csomagolt készülék magassága
561
Nettó tömeg (kg)
35
Bruttó tömeg (kg)
37
Áram/ Biztosíték (A)
16
Hálózati kábel hossza (cm)
135
Csatlakozási érték (W)
2800
Beépítési mélység
550
Minimum beépítési szélesség
556
Maximum beépítési szélesség
568
Minimum beépítési magasság
450
Maximum beépítési magasság
455
Belső tér szélessége
450
Belső tér magassága
210
EAN kód
8003437394102
TIPOLÓGIA
Beépíthető

ALAPTULAJDONSÁGOK

További főzési mód -hagyományos
Nem
További főzési mód - légkeverés
Igen
További főzési mód - grill
Igen
Belső térfogat
40
Óra
Igen
Ajtónyitás
Fogantyúval
Grill teljesítmény (W)
1600
Maximális mikrohullám teljesítmény (W)
900
Időzítő
Igen
Forgótányér
Igen
Forgótányér átmérője (mm)
360
Kezelési mód
Érintőszenzoros kezelés
Grillfűtőszál típusa
Fűtőszál
FŐZÉSI TÍPUS
Mikrohullám - kombi

Hazsnálati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Használati útmutató

Magyar

Letöltés

Szakácskönyv

Szakácskönyv

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.