Whirlpool beépíthető mosogatógép: keskeny, fekete szín. - ADG 221

ADG 221 | 851123010000 | Termékleírás
Fekete Fekete

Whirlpool beépíthető mosogatógép: keskeny, fekete szín. - ADG 221

10 teríték
"A+" energiaosztály
Féltöltet mosogatás
ECO program

Műszaki Adatok

Whirlpool integrált mosogatógép jellemzői: keskeny méret kombinálva a kiemelkedő betöltési mérettel, hogy minden szükséges helyet kiélvezhessen a készüléken belül és kívül is. Fekete szín. Kiváló tisztítási teljesítmény az ideális mosási eredményekhez. Kiemelkedő szárítási teljesítmény, kiváló eredményekkel. A+ energiahatékonysági osztály.

MŰSZAKI ADATOK

MÉRETEK
448
Csomagolt készülék szélessége
500
Készülék mélysége
555
Csomagolt készülék mélysége
675
Készülék magassága
820
Csomagolt készülék magassága
910
Beépítési mélység
570
Nettó tömeg (kg)
31.5
Bruttó tömeg (kg)
33.5
Áram/ Biztosíték (A)
13
Hálózati kábel hossza (cm)
130
Bevezetőcső hossza (cm)
150
Kivezetőcső hossza (cm)
150
Zajszint (dB(A) )
51
EAN kód
8003437220555
Kivitel
Beépíthető

ALAPTULAJDONSÁGOK

Állítható lábak
Igen - az összes előlről
Maradékidő kijelzés
Nem
TERÍTÉK SZÁMA
10
Programok száma
6
Öblítőszerhiány-kijelzés
Igen
Sóhiány-kijelzés
Igen
Egykosaras mosogatás
Nem lehetséges
Indításkésleltetés
Nincs indiításkésleltetés
Indításkésleltetés max. ideje
0

MŰSZAKI TELJESÍTMÉNY

ENERGIAOSZTÁLY
A+
Éves energiafogyasztás (kWh/év)
237
Tisztítóhatás
A
Szárítóhatás
A
Felvett víz maximum hőmérséklete (°C)
60
Vízfogyasztás
10

Hazsnálati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Használati útmutató

Magyar

Letöltés

Termékinformáció

Magyar

Letöltés

Energiacímke

Magyar

Letöltés

Termékinformációs adatlap

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.