ABSOLUTE design Beépíthető sütő AKP 745 NB

AKP 745 NB | 857774501520 | Termékleírás
Fekete Fekete

Beépíthető, Fekete készülékszín, MF8+ elektromos sütő, SmartCleanTM (hidrolitikus) sütőtisztítás

"A" energiaosztály
Fekete készülékszín
Absolute design

Műszaki Adatok

"A" energiaosztály, beállítható hőmérséklet tartomány (50-250°), digitális kijelző, süllyeszthető kezelőgombok, teleszkópos sütősín (1 szintes), hűtőventilátor, nagyteljesítményű grill fűtőtest, 65 liter, max. 3.2 kW, ABSOLUTE design

MŰSZAKI ADATOK

Készülék szélessége
595
Csomagolt készülék szélessége
630
Készülék mélysége
564
Csomagolt készülék mélysége
650
Készülék magassága
595
Csomagolt készülék magassága
690
Nettó tömeg (kg)
29.8
Bruttó tömeg (kg)
31.1
Áram/ Biztosíték (A)
16
Hálózati kábel hossza (cm)
120
Csatlakozási érték (W)
3200
Beépítési mélység
0
Minimum beépítési magasság
0
Maximum beépítési magasság
0
EAN kód
8003437937798
Kivitel
Beépíthető

ALAPTULAJDONSÁGOK

Kezelési mód
Nyomógombos és Érintőszenzoros kezelés
Usable volume (of cavity) - NEW (2010/30/EC)
65
TISZTÍTÁSI TÍPUS
Hydrolytic
Szükséges energia típusa
Elektromos

MŰSZAKI TELJESÍTMÉNY

ENERGIAOSZTÁLY
A
Energy consumption per cycle conventional - NEW (2010/30/EC)
0.85
Energy consumption per cycle forced air convection - NEW (2010/30/EC)
0.85

Hazsnálati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Instruction for Use

Magyar

Letöltés

Installation

Magyar

Letöltés

Product Information

Magyar

Letöltés

Energy label

Magyar

Letöltés

Termékinformációs adatlap

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek)

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.