Hideg saláta párolt ananásszal és piros bogyós-mentás dresszinggel

Elkészítési idő
15 Perc
Főzési idő
9 Perc
Víz, vitaminok és kalória: a friss szezonális gyümölcs a jó közérzet és az energiadús nyár egyik kulcsfontosságú összetevője

Hozzávalók

  • 1 ananász
  • 150 g málna
  • 30 g goji bogyó
  • 50 g dió
  • 1 csokor friss menta
Lépések

1. Késsel távolítsa el a leveleket az ananászról

2. Egy speciális eszközzel távolítsa el a magot és szelje le a gyümölcshúst

3. Vágja félbe a szeleteket, és tegye a párolókosárba

4. Adja hozzá a Goji bogyókat és 100 ml vizet

5. Helyezze be a sütőbe, és válassza ki a Dual Steam módot

6. Állítsa a sütési időt 9 percre, majd nyomja meg a Start gombot

7. Közben a málnát villával pépesítjük, a diót meghámozzuk, majd összetörjük

8. Ha kész, tálaljuk az ananászt a málnapürével, és díszítsük apróra vágott dióval és mentalevéllel.