Karamellizált hagymás tarte tatin

Elkészítési idő
15 Perc
Főzési idő
Chef plus: 21 perc
Supreme: 24 perc
Ez a szokatlan, mégis egyedi recept biztosan lenyűgöző lesz ízletes előételként, hiszen a francia tarte tatin finom, omlós textúráját ötvözi a hagyma természetes édességével, egy kis cukorral megfőzve.

Hozzávalók

  • 250 g omlós tészta
  • 3 pirított hagyma
  • 30 g vaj
  • 3 kanálnyi porcukor
Lépések

1. Hámozza meg és szeletelje fel a hagymát.

2. Szórja meg a különleges Crisp tányér alját cukorral, majd tegye bele az apróra vágott vajat és a felszeletelt hagymát.Süssük 6 percig, úgy, hogy a mikrohullámú sütőt Crisp fokozatra állítjuk.

3. Vegye ki, és hagyja kissé kihűlni, majd tekerje vékonyra a leveles tésztát, és helyezze a hagymára.

4. Tegye a Crisp tányért a mikrohullámú sütőbe, válassza a Crisp lehetőséget, és állítsa be a sütési időt 15 percre.

5. Ha megsült, fordítsa fejjel lefelé egy nagy tányérra, és szeletelve, a tányér egyik oldalán elhelyezett ehető virágokkal díszítve tálalja.