Modern halászlé

  • Hivatkozás másolása a vágólapra
Modern halászlé main image
Kapcsolódó termék:
Steam
Fedezz fel
Képesség
Közepes
Elkészítési idő
25 Perc
Főzési idő
Chef plus: 6 perc Supreme
Hány főre
4 fő
Modern, ízletes párolt halászlé, amelyet finom hideg krémmel tálalnak. Sokféle ízvilágú, mégis kellemesen könnyű és kiegyensúlyozott étel.
Modern halászlé ingredients
Gluténmentes
Pescetárius
Mindenevő

Hozzávalók

  • Óriás garnélarák 4
  • Tisztított tintahal 50 g
  • Friss tonhal 50 g
  • Tengeri sügér filé 200 g
  • Fekete kagyló 200 g
  • Kagyló 200 g
  • Bazsalikom 2 levél
  • Majoranna 2 levél
  • Paradicsom 200 g
  • Fenyőmag 1 kanálnyi
  • Rózsabors 1 kanálnyi
  • Extra szűz olívaolaj 3 kanálnyi
  • Fehér bors 1 csipet

Lépések

1. Vágjuk félbe a koktélparadicsomokat, és tegyük őket egy tálba a fenyőmaggal, az olajjal, a bazsalikommal, a sóval és a borssal. Turmixoljuk össze és tegyük félre.
2. A tonhalat késsel finomra vágjuk, hogy tatárt kapjunk, és félretesszük.
3. Töltse fel a gőzölő alját vízzel a jelzett szintig. Adja hozzá a maradék bazsalikomot, majoránnát és rózsaborsot, és helyezze bele a mélyebb kosarat.
4. Helyezze a feketekagylókat és a kagylókat a kosárba, fedje le a közbenső betéttel, adjon hozzá vizet a jelzett szintig, és helyezze be a második legalsó kosarat.
5. Helyezze a halat a kosárba, és zárja le a párolóedény fedelével.
6. Öntse a paradicsomkrémet a tányérok aljára, és tegye bele a párolt halat.
7. Adja hozzá a héjas kagylót, és díszítse olajban elkevert fűszernövényekkel és kontrasztos színű ehető virágokkal.
Steam

Kapcsolódó termék:

Steam

Párolás egyszerűen és könnye. A gőz technológia segítségével egyszerően és könnyedén elkészítheti kedvenc párolt ételeit.
Vonatkozó receptek