Ravioli krémes paradicsomos szószban

Elkészítési idő
25 Perc
Főzési idő
20 Perc
Egy alap főgás, mely kielégít minden ízlésvilágot. A tejszín és a paradicsompüré kombinációjából nyert mártást Sugo Rosa néven is nevezik, ami tökéletes egyveleget teremt sokféle ravioli tésztával: Önnek csak a tölteléket kell kiválasztania.

Hozzávalók

  • 500 g ravioli
  • 1 üveg paradicsom püré
  • 1 doboz zsíros tejszín
  • csipetnyi só
  • 1 közepes hagyma
  • egy kevés bazsalikom levelek
Lépések

1. Süsse a hagymát az olajban 2 percig egy Pyrex® edényben a mikrohullámú sütővel maximális teljesítmény mellett.

2. Öntse bele a paradicsom pürét, a sót és a bazsalikomot. Fedje le az edényt és 10 percig főzze a mikrohullámú funkcióval maximális teljesítmény mellett.

3. Öntse a tejszínt és főzze további 4 percig a mikrohullámú sütőben maximális teljesítmény mellett.

4. Adja hozzá a raviolókat a szószhoz, keverje és főzze 4 percig a mikrohullámú funkcióval maximális teljesítmény mellett. Tálalja az elkészített fogást.