Sós leveles tészta mediterrán stílusú lazaccal

Elkészítési idő
25 Perc
Főzési idő
Chef plus: 25 perc
Supreme: 25 perc
Finom előétel vagy ízletes egytálétel, egyszerűen úgy lehet leírni, mint egy ellenállhatatlan sós pite, amely lazaccal, cukkinivel és robiola sajttal készül.

Hozzávalók

  • 120 g leveles tészta, kinyújtva
  • 50 g füstölt lazac
  • 2 cukkini
  • 120 g robiola (olasz lágy sajt)
  • 2 tojás
  • 1 levél bazsalikom
  • 1 levél kakukkfű
  • 1/2 gerezd fokhagyma
  • 1 levél metélőhagyma
  • 1 levél menta
  • egy csipet fehér bors
Lépések

1. Az összes fűszernövényt apróra vágjuk, és egy tálba tesszük.

2. Adja hozzá a robiola sajtot, a tojást, sót és borsot, valamint a feldarabolt lazacot.

3. Adja hozzá a vékony szeletekre vágott cukkinit.

4. A leveles tésztával bélelje ki a Crisp tálat, miután eltávolította a köré tekert papírt.

5. Töltsük meg a töltelékkel, és hajtsuk befelé a széleket.

6. Tegye a mikrohullámú sütőbe, válassza a szellőztetett sütést, és állítsa be a hőmérsékletet 190 °C-ra 30 percre.

7. Ha megfőtt, vegyük ki a mikrohullámú sütőből, vágjuk korongokra, díszítsük ehető virágokkal és friss fűszernövényekkel, és tálaljuk.