Tengeri sügér dióval és mangószósszal

Elkészítési idő
25 Perc
Főzési idő
13 Perc
Gyönyörű és elegáns készítmény, a szívnek és a léleknek egyaránt jót tesz.

Hozzávalók

  • 2 friss tengeri sügér filé
  • 300 g mangó
  • 120 g zsemlemorzsa
  • 1 lime
  • 30 g apróra vágott dió
  • 1 ág friss majoranna
  • egy csipet só
Lépések

1. A majorannaleveleket válasszuk le a ágról, majd adjuk a zsemlemorzsához

2. Adjunk hozzá 2 evőkanál extraszűz olívaolajat és keverjük össze

3. Helyezze a filét a vágódeszkára, majd vágja félbe hosszában úgy, hogy az alsó része megmaradjon

4. Helyezze a filét a zsemlemorzsába, és enyhén nyomkodja meg, hogy a halhoz tapadjon

5. Helyezze a filét a Crisp tálra

6. Helyezze be a tányért a mikrohullámú sütőbe a magasabb rács segítségével

7. Válassza a Dual Crisp Fry, panírozott halfilé lehetőséget, majd nyomja meg a Start gombot

8. Főzés közben a mangót félbevágjuk, majd a pépet eltávolítjuk

9. Keverjük össze a pépet a lime levével és egy csipet sóval

10. Ha kész, tálaljuk a halfiléket a mangószósszal és szórjuk meg apróra vágott dióval