Fedezd fel
Supreme NoFrost

VISSZA A TETEJÉRE

Supreme Dual NoFrost

Az innovatív NoFrost technológia biztosítja a tökéletes tárolási hőmérsékletet a készülék összes rekeszében, így tökéletes megőrzést kínál, a leolvasztás nélkül.

Fresh Control

A FreshControl technológia állandó, ideális páratartalmat biztosít, és akár 6-szor hosszabb ideig tartja frissen az ételeit *.

* Whirlpool által végzett belső élelmiszervizsgálatok alapján, összehasonlítva a Whirlpool hűtő-fagyasztó és a Fresh Control technológiát egy Whirlpool hűtő-fagyasztó egy párologtató Total NoFrost technológiával.

Active

Ideális húsokhoz, halakhoz. Az Activ0 ° rekesz különlegessége, hogy a húst és a halat 0 ° C-on tartja, fenntartva a textúrájukat, ízüket és tápértéküket.

6TH Sense Live

A 6TH SENSE Live applikáció ideális vezérlést biztosít távolról is. Mobileszközön keresztül könnyedén hozzáférhet a készülékhez, és ellenőrizheti a beállításokat,vagy akár a hőmérsékletet.

Freeze Control

Az innovatív, csökkentett hőmérséklet-ingadozási rendszerének köszönhetően a Freeze Control technológia hatékonyan védi fagyasztott ételeit, csökkenti a fagyási égéseket 60% *-kal.

* Az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH, független intézet eredményei alapján, egy Whirlpool Freeze Control technológiás fagyasztóval összehasonlítva egy Freeze Control technológiával ellátott Whirlpool fagyasztót.