A képen egy prémium Whirlpool W Collection indukciós főzőlap látható egy konyhában

w collection
Indukciós főzőlap

Fedezze fel az intelligens 6. Érzék technológiát
Fontos, hogy időt fordítsunk a legfontosabb dolgokra.

Tudjuk, mennyire fontos, hogy időt szánjunk arra, amit a legjobban élvezünk. Ezért az új Whirlpool indukciós főzőlapokat úgy terveztük, hogy a legtöbbet hozzák ki a rendelkezésre állló időből és tökéletesen illeszkedjen az életéhez. Nincsenek bonyolult funkciók, amelyeket meg kell érteni vagy kezelni kell: csak azok, amelyek intuitívak és hasznosak az Ön számára.

A képen egy nő és egy férfi beszélgetnek egy konyhában, a Whirlpool W Collection indukciós főzőlap mellett
6th sense

Csak válassza ki receptjeit, és a 6. Érzék technológia minden alkalommal nagyszerűvé varázsolja őket!

Az innovatív és egyszerűsített főzési élményért. Csak válasszon egy edényt, és az innovatív 6. Érzék technológia elvégzi a többit, automatikusan beállítva az időt, a hőmérsékletet és a páratartalmat, hogy időről időre tökéletes eredményeket biztosítson. A 6. Érzék szenzorokkal és az exkluzív lehetőségek izgalmas választékával a fogyasztók tökéletes ételeket készíthetnek, miközben páratlan intuitív élményben részesülnek.

Tartsa melegen az ételt, amíg befejezi a könyv olvasását.

Egyetlen mozdulattal aktiválhatja a melegentartó funkciót

A képen egy Whirlpool indukciós főzőlapot látunk felülnézetből, melyen egy tepsiben melegszik az étel.

Zenehallgatás közben nem csak a szíve olvad meg, hanem az étel is

Az összetevőket egy gombnyomással összeolvasztja. Az olvasztási funkció a finom ételeket, például a csokoládét és a vajat az ideális hőmérsékletre állítja az olvasztáshoz, minimálisra csökkentve az égést vagy a ragadást.

A képen egy Whirlpool indukciós főzőlapot látunk

Párolás közben másra is lesz ideje

Lassú főzés égés nélkül. A párolási funkció gondoskodik a lassú főzést igénylő ételekről. Így a folyadékok lassan párolognak el, lédúsak maradnak, és megakadályozzák, hogy az edényhez tapadjanak.

A képen egy Whirlpool indukciós főzőlapot látunk

Élvezze a buborékok játékát forralás közben

Forraljon vizet és tartsa forrásban. A forralási funkció mindent kézben tart, hatékonyan melegíti a vizet, megakadályozva a kiömlést és az energiapazarlást.

Boiling

Maximális rugalmasság

Két főzőzónát könnyedén összekapcsolhat a nagyobb edényekhez

A nagy edények és serpenyők is megtalálják ideális helyüket a ConnexionZone segítségével. Két főzőzóna külön-külön is használható, vagy könnyen összekapcsolható, amikor eljön a nagy helyet igénylő ételek készítésének az ideje.

Connexion Zone
Flexi Cook

Kezeljen két zónát egyetlen rugalmas területként

A FlexiCook lehetővé teszi a két azonos hőfokozatú főzőzóna kombinálását. A Flexi Zóna aktív marad, ha az edényt a területen mozgatja, félig használja csak, vagy teljesen lefedi.

Flexi Side

A főzőzónákat kombinálhatja a rugalmas főzés érdekében

A FlexiSide maximalizálja a rugalmasan használható teret a főzőlapon, egyenletes hőeloszlást teremtve a 4 induktornak köszönhetően. A főzőzónák külön-külön vagy függőlegesen is összekapcsolhatók, így a serpenyők bárhol elhelyezhetők és mozgathatók a területen.

Chef Control

Magasról alacsony hőmérsékletre csak a serpenyő mozgatásával

A ChefControl a főzőlapot 3 különböző hőzónára osztja, és automatikusan aktiválja azokat az edény helyzetétől függően. A serpenyők egyik területről a másikra mozgathatók, így az edények különböző hőmérsékleteken folytathatják a főzést: egy teljes főzési ciklusban, a magastól az alacsony hőmérsékletig, egyszerűen csúsztatva az edényt a felületen.

Úgy tervezték, hogy bárhová könnyedén illeszkedjen.

Könnyű cserélhetőség

Nincs szükség kiigazításokra vagy módosításokra. A 60-65 cm-es indukciós főzőlap tökéletesen illeszkedik a szabványos méretekhez *. *480x560 mm-es gáz főzőlap kivágása esetén érvényes.

Energiagazdálkodás

Lehetőség van indukciós főzőlapra váltani anélkül, hogy az elektromos rendszert befolyásolná: a főzőlap teljesítménye 7,2 kW, könnyen beállítható 2,5 kW, 4 kW vagy 6 kW értékre.

Egyszerű telepítés

Rés nélküli kialakítás

A rés nélküli kialakítás lehetővé teszi a főzőlap közvetlenül a munkalapra történő fektetését (csak 0,5 rn rés).

Nincs elülső szellőzés

Nem igényel alatta helyet az elülső szellőzéshez, így az esztétikus kinézet is megmarad.

A munkalap minimális vastagsága

Fiók fölé történő telepítés esetén a munkalap szükséges minimális vastagsága 12 mm vagy 28 mm a sütő fölé történő beépítés esetén.

Egyéb tulajdonságok

Közvetlen hozzáférés és könnyű kezelés

Az új felhasználói felület intuitívabb interakciót tesz lehetővé a főzőlappal. Természetesen térképezi fel a főzőzónák elrendezését, hogy a fogyasztók egyértelműen megértsék az egyes zónák vezérlését. A teljesítményszint közvetlen elérésével a főzőlap kezelése még egyszerűbb.

iXelium kezelés

A szépség találkozik a funkcionalitással egy forradalmi, minimalista kialakításban. Az iXelium, az innovatív üvegfelület-kezelés kiváló és tartós ragyogást garantál. Az iXelium bevonat a teljes üvegezésű főzőlap felületén ellenáll a karcolásoknak és vegyszereknek, és nagyon könnyen tisztítható. Elegáns egyszerűség a kifejezetten prémium megjelenésért.

pin

Találja meg az Önhöz legközelebb lévő Whirlpool partnerüzletet!

Keresés

Fedezze fel a termékeket

Whirlpool indukciós főzőlap - WB B8360 NE

WB B8360 NE

Whirlpool indukciós főzőlap - WL S5360 BF/W

WL S5360 BF/W

Whirlpool indukciós főzőlap - WF S2765 NE/IXL

WF S2765 NE/IXL

Whirlpool indukciós főzőlap - WS Q2160 NE

WS Q2160 NE

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.