Üdvözöljük a Whirlpoolnál, ahol az Ön megelégedettsége számít

Üdvözöljük a Whirlpoolnál, ahol az Ön megelégedettsége számít

A mai zűrzavaros világunkban egyre nehezebb megtalálni az egyensúlyt a személyes és a társasági élet között. Fontos, hogy megfelelő időt szánjunk magunkra, még akkor is, a mindennapok rohanásában ez nem is mindig látszik megvalósíthatónak. Hiszünk abban, hogy az önmangunkal való törődés nem önző dolog : ez az első lépés a fizikai, mentális, érzelmi és szociális jólét felé. Fedezze fel, hogyan tud újra kapcsolatba lépni önmagával és igényeivel, olvassa el cikkeinket, ahol hasznos tippekeről, trendekkel, egészséges receptekről és még sok másról osztuk meg Önnel gondolatokat. Mert az elégedett érzés otthon kezdődik, mi pedig segítünk abban, hogy ezt elérhesse minden nap.

Image de whirlpool 6th sense

6. ÉRZÉK technológia

Modern és csúcstechnológiás készülékeinket az Ön jólétére tervezték. A 6. ÉRZÉK technológiának köszönhetően, amely érzékeli és alkalmazkodik az Ön igényeihez, olyan környezetet teremt, amely lehetővé teszi, hogy pihenjen, és arra összpontosítson, ami igazán számít.
Whirlpool és IWBI.Együtt a jólétért.
A Whirlpool az IWBI büszke tagja

Whirlpool és IWBI.
Együtt a jólétért.

Az IWBI tagsági programhoz való csatlakozással a Whirlpool a Nemzetközi WELL Építési Intézettel (IWBI) együtt erősíti a jólét iránti elkötelezettségét.