Image de whirlpool 6th sense

Tegye jobbá otthoni életét a 6. ÉRZÉK technológiával

A 6TH SENSE technológiánk célja, hogy megkönnyítse az otthoni életet, és lehetővé tegye, hogy annak szentelje magát, ami igazán számít. A termékeink mögött meghúzódó intelligencia az, amely lehetővé teszi a jó közérzetet azáltal, hogy megkönnyíti az otthoni munkát, és minden alkalommal nagyszerű eredményeket produkál.

Ez az exkluzív technológia alkalmazkodik az Ön igényeihez, maximalizálva az eredményt mind a minőség, mind az elérésre fordított erőforrások optimalizálása tekintetében. Mindenről gondoskodik, miközben Ön az öngondoskodásra koncentrálhat. Fedezze fel intuitív otthoni megoldásainkat.

6. ÉRZÉK A FŐZÉSBEN

Whirlpool 6. ÉRZÉK Sütők

Whirlpool 6. ÉRZÉK Sütők

A Whirlpool 6. ÉRZÉK sütő olyan fejlett technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi az ételek egyszerű elkészítését, automatikusan beállítva a főzési, hőmérsékleti és időbeállításokat a tökéletes eredmény érdekében.
Fedezze fel sütőinket a 6. ÉRZÉK technológiával.
Whirlpool 6. ÉRZÉK Mikrohullámú sütők

Whirlpool 6. ÉRZÉK Mikrohullámú sütők

A 6. ÉRZÉK technológiával a mikrohullámú sütő automatikusan beállítja az időt és a mikrohullámú teljesítményszintet a főzési, leolvasztási vagy újramelegítési ciklusok során. Fedezze fel mikrohullámú sütőinket a 6. ÉRZÉK technológiával.
Whirlpool 6. ÉRZÉK Indukciós főzőlapok

Whirlpool 6. ÉRZÉK Indukciós főzőlapok

A 6. érzékelőnek köszönhetően a főzőlap felügyeli és beállítja a teljesítményszintet, hogy minden alkalommal egyenletes főzést biztosítson, anélkül, hogy étele megégne, leragadna vagy kifolyna. Merítsen ihletet a tökéletesség eléréséhez, és tapasztalja meg a főzés egy teljesen új módját. Fedezze fel a 6. ÉRZÉK technológiával felszerelt indukciós főzőlapjainkat.

6. ÉRZÉK A HŰTÉSBEN

Whirlpool 6. ÉRZÉK Hűtő-Fagyasztók

Whirlpool 6. ÉRZÉK Hűtő-Fagyasztók

A 6. ÉRZÉK Fresh Control fejlett érzékelői és intuitív funkciói folyamatosan szabályozzák a páratartalom szintjét és a hőmérsékletet a teljes hűtőrekeszben a hosszan tartó frissesség érdekében.
Fedezze fel hűtő-fagyasztóinkat a 6. ÉRZÉK technológiával.
Whirlpool 6. ÉRZÉK Fagyasztók

Whirlpool 6. ÉRZÉK Fagyasztók

A 6. ÉRZÉK technológia figyeli a fagyasztó belsejében lévő hőmérsékletet, és csak szükség esetén, automatikusan fokozza a fagyasztást.
Fedezze fel fagyasztóinkat a 6. ÉRZÉK technológiával.

6. ÉRZÉK A MOSÁSBAN

Whirlpool 6. ÉRZÉK Mosógépek

Whirlpool 6. ÉRZÉK Mosógépek

A 6. ÉRZÉK technológiának köszönhetően a mosógép automatikusan érzékeli a ruhanemű mennyiségét, és az anyag típusának megfelelően kiválasztja a legjobb mosási paramétereket, amelyek garantálják az optimális mosási teljesítményt, és optimalizálják az energiára, vízre és időre gyakorolt hatást.
Fedezze fel mosógépeinket a 6. ÉRZÉK technológiával.
Whirlpool 6. ÉRZÉK Szárítógépek

Whirlpool 6. ÉRZÉK Szárítógépek

A 6. ÉRZÉK technológiának köszönhetően szárítóink érzékelik a dobban lévő páratartalom szintjét, és ezt követően hozzáigazítják a ciklus időtartamát és a hőmérsékletet. Ez csökkenti az átlagos ciklusidőt, mivel a ruhákat csak addig szárítják, ameddig szükséges, megakadályozva ezzel a ruhák sérülését és a túlzott energiafogyasztást.
Fedezze fel szárítóinkat a 6. ÉRZÉK technológiával.

6. ÉRZÉK A MOSOGATÁSBAN

Whirlpool 6. ÉRZÉK Mosogatógépek

Whirlpool 6. ÉRZÉK Mosogatógépek

Az innovatív 6. ÉRZÉK technológia érzékeli az edényeinek a szennyezettségi szintjét, hogy optimalizálja a mosogatási ciklust, energiát, vizet és időt takarítson meg, miközben minden alkalommal kiváló tisztítási eredményt biztosít előmosogatás nélkül.
Fedezze fel mosogatógépeinket a 6. ÉRZÉK technológiával.