Elegáns vonalvezetés
az Ön igényeire szabva.

Egyedi technológia, különleges design, ideális megoldások az ételek legmegfelelőbb tárolására.

Fedezze fel a
Supreme Dual NoFrost
technológiát

Az interaktív 3D nézetnek köszönhetően megcsodálhatja készülékeink legjellemzőbb tulajdonságait, az általuk nyújtott előnyöket, melyek a lehető legjobb ételtárolási környezetet biztosítják Önnek.Fedezze fel

Fedezze fel a
Supreme
Dual NoFrost

technológiát

Az interaktív 3D nézetnek köszönhetően megcsodálhatja készülékeink legjellemzőbb tulajdonságait, az általuk nyújtott előnyöket, melyek a lehető legjobb ételtárolási környezetet biztosítják Önnek.

Supreme Dual NoFrost

Dupla frissesség kívül-belül.* Húzza a fogantyút és nézze meg az animációt VISSZA A TETEJÉRE

Supreme Dual NoFrost Supreme
Dual NoFrost

Az innovatív NoFrost technológia biztosítja a tökéletes tárolási hőmérsékletet a készülék összes rekeszében, így tökéletes megőrzést kínál, a leolvasztás nélkül.

VISSZA A TETEJÉRE

6th sense6TH SENSE Live

A 6TH SENSE Live applikáció ideális vezérlést biztosít távolról is. Mobileszközön keresztül könnyedén hozzáférhet a készülékhez, és ellenőrizheti a beállításokat,vagy akár a hőmérsékletet.

VISSZA A TETEJÉRE

Fresh ControlFresh Control

A FreshControl technológia állandó, ideális páratartalmat biztosít, és akár 6-szor hosszabb ideig tartja frissen az ételeit *.

* Whirlpool által végzett belső élelmiszervizsgálatok alapján, összehasonlítva a Whirlpool hűtő-fagyasztó és a Fresh Control technológiát egy Whirlpool hűtő-fagyasztó egy párologtató Total NoFrost technológiával.
VISSZA A TETEJÉRE

Freeze ControlFreeze Control

Az innovatív, csökkentett hőmérséklet-ingadozási rendszerének köszönhetően a Freeze Control technológia hatékonyan védi fagyasztott ételeit, csökkenti a fagyási égéseket 60% *-kal.

* Az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH, független intézet eredményei alapján, egy Whirlpool Freeze Control technológiás fagyasztóval összehasonlítva egy Freeze Control technológiával ellátott Whirlpool fagyasztót.

VISSZA A TETEJÉRE

Activ0Activ

Ideális húsokhoz, halakhoz. Az Activ0 ° rekesz különlegessége, hogy a húst és a halat 0 ° C-on tartja, fenntartva a textúrájukat, ízüket és tápértéküket.

VISSZA A TETEJÉRE
rotate me

A legjobb élmény érdekében
kérjük tájékozódni.