Garancia és Szervíz

Garancia:

2021. január 1-vel egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállási szabályok változnak. Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a 70/2020. (VI. 12.). számú rendelettel („kormányrendelet”) az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállás tekintetében - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 2 év, a bruttó
250 000 Ft értéket meghaladó készülékek esetében 3 év gyártói jótállást vállal. A jótállási jegy elektronikus formában letölthető a következő linkre kattintva: elektronikus jótállási jegy. A Whirlpool Magyarország Kft. ezeken felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további információk a www.garanplus.eu, valamint a www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Szerviz: Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.