6. Érzék Sütő Absolute Design

6. Érzék Sütő Absolute Design

Amikor a kiemelkedő főzési eredmények találkoznak az egyszerűséggel.

6. Érzék Sütő Absolute Design

Válassza ki és főzze meg

A 6. Érzék technológiának köszönhetően a sütő 3 egyszerű lépésben állítható be a gomb egyedi „forgatása és megerősítése” funkciójával. Élvezheti remekművének finom ízét, ha egyszerűen kiválasztja a főzési ciklust a 16 előre beállított főzési funkció közül.
6. Érzék technológia receptjeihez

Egy funkció minden recepthez

Tapasztalja meg a soha nem látott főzési rugalmasságot! A 6. Érzék forgatógombbal beállíthatja a megfelelő funkciót 6 gyakran főzött ételkategóriához, hogy mindig tökéletes recepteket készítsen.
Több hely, több kreativitás

Cook 3

Több hely, több kreativitás

A 65 literes űrtartalom lehetővé teszi több étel főzését egyszerre. A legjobb rugalmasságot fogja tapasztalni, mert 3 különböző szinten helyezheti el a rácsokat. A sütőtér minden területét kifejezetten különböző ételek készítéséhez tervezték.
Ready2Cook speciális rendszer

Ready 2 Cook

Verhetetlen energia- és időmegtakarítás.

A Ready2Cook speciális rendszernek köszönhetően, amely mindig tökéletes eredményeket biztosít, nem kell többé előmelegítenie a sütőt. Valamint időt és akár 20% energiát takaríthat meg*.
* egy egyenértékű, "A" energiaosztályú Whirlpool termék átlagos energiafogyasztására vonatkoztatva.
Absolute Collection Design

Absolute design az abszolút szépségért

Élvezze az Absolute Collection élményét, amely intuitív használatot biztosít Önnek a 6. Érzék Jewel felületén, a makulátlan ujjlenyomat-mentes felületeken és a gyönyörű dizájnon keresztül, amely tökéletesen illeszkedik más Absolute Collection készülékekhez.
Másodlagos jellemzők

Sima csúszás

A teljesen csúsztatható polcok megkönnyítik a főzést. Javult a rácsok stabilitása és kialakítása. Még a tálcák is teljesen megújultak, hogy jobb teljesítményt nyújtsanak. És a tepsink a legmélyebb a piacon, és tökéletes a különleges receptekhez.

Hangtalan záródás

A Soft-Closing rendszerrel konyhája még csendesebb maradhat. Az ajtóban található speciális mechanizmus elkerüli az erős zajt minden alkalommal, amikor becsukja az ajtót.

Forradalmasított sütőtisztítás

A SmartCleanTM technológiának köszönhetően könnyedén tisztíthatja a sütőteret, időt és energiát takaríthat meg, és megóvhatja a környezetet. Mindössze 30 percet vesz igénybe, hogy a valaha legtökéletesebben tiszta sütő legyen. Ezenkívül nincs szükség agresszív mosószer használatára.