Tartsa frissen a ruháit a ciklus befejezése után 6 órával

Tartsa frissen a ruháit a ciklus befejezése után 6 órával

Bemutatkozik a FreshCare+

Finom gőzölés és lágy mozgatás
gondozza ruháit a mosógépben*.

*A FreshCare+ kezelés gátolja a rossz szagok elszaporodását (a mosógép belsejében) a mosás befejezése után akár 6 órán keresztül. Nem kompatibilis a kényes ruhákhoz és paplanokhoz tervezett programokkal.
FreshCare+ a frissesség új dimenziója

A frissesség új dimenziója

FreshCare+

Az új FreshCare+ rendszer frissen tartja a ruhadarabokat a ciklus végén. A FreshCare+ gátolja a fő szagok elszaporodását, még akkor is, ha a ruhaneműt néhány órára a dobban hagyják. Ha nincs ideje kipakolni a ruhákat, vagy később ér haza, ez a rendszer az ideális megoldás annak érdekében, hogy a ruhanemű puha és friss maradjon a gépben akár hat órán keresztül a ciklus befejezése után. A FreshCare+ ciklus gyengéden mozgatja a ruhaneműt, több lassú, kétirányú, ringató mozgással, alulról rendszeres időközönként érkező gőzbefúvássall. Ez keringeti a levegőt a dob belsejében, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat és megtartsa a ruházat megfelelő páratartalmát. A FreshCare+ választható* a mosási paraméterek beállításakor vagy a mosási ciklus során és bármikor megállítható.
* Nem kompatibilis a kényes ruhákhoz és paplanokhoz tervezett programokkal.
SoftMove

Személyre szabott ápolás bármilyen szövethez

SoftMove

Az új Soft Move rendszernek köszönhetően a dob exkluzív speciális mozgásokat végez, amelyek minden szövettípushoz alkalmazkodnak. Különböző dobmozgások a mosási ciklus minden szakaszában, a kezdeti vízfelvételtől a végső centrifugálásig, kifogástalan eredményeket és tökéletes ruházatot, színeket és formákat biztosítanak. Lehetőség van 14 különböző program közül választani, amelyek mindegyike tökéletesen megfelel minden napi vagy alkalmi mosási igény kielégítésére: a legellenállóbb ruháktól, például farmertől és pamuttól a kényesebb ruhákig, mint a gyapjú és a selyem.

A fejlett Motor működésének köszönhetően a SoftMove rendszer minden mosási fázishoz 6 személyre szabott dobmozgást és időtartamot állít be, biztosítva a ruhanemű gondozását és a legjobb mosási teljesítményt.
Legújabb technológiák

Tökéletes tisztítás csak 15 °C-on 40 °C helyett

A tökéletes mosási ciklus, hogy a ruhák eredeti szépsége és színe tartós legyen. 15 °C -on mosva ugyanazt a teljesítményt garantálja, mint a 40 °C -os mosási program. A SoftMove rendszernek és a testreszabott dobmozgásoknak köszönhetően a ruhák lazán mozognak a dobban, ezáltal jobban felszívják a mosószert. Az eredmény hatékonyabb mosás még a legalacsonyabb hőmérsékleten is.
* A vegyes ciklushoz (40 °C/59 ’) képest fél terheléssel.

Igényei szerint tisztít

A Clean+ opció lehetővé teszi a mosási ciklus testreszabását a szennyeződés mértékének és a fogyasztó napi igényeinek megfelelően. Lehetőség van 3 szennyeződési szint közül választani, hogy tökéletesen tisztítson meg minden típusú ruhaneműt: intenzív, napi, gyors.

Fejlett motor a hosszútávú teljesítményért

Hosszú élettartamú, rendkívül csendes és fejlett elektromos motor van a gép szívébe szerelve, hogy hosszú élettartamot biztosítson a mosógép számára. A SenseInverter motor rendkívül energiatakarékos, és 30% -os megtakarítást kínál az A +++ teljesítménnyel összehasonlítva.

FreshCare+ BlackLine

Az ajtó kontrasztos fekete színű kivitelezése kiemeli ennek a kiemelkedő gépnek a magabiztos jellegét. A kontrasztos elemek fehér vászonba olvadnak össze, elegáns, de határozott megjelenést kölcsönözve. A modern belső terekhez rezonáló hangszínek ideális választást kínálnak a legújabb belső terekbe.

Úgy tervezték, hogy biztosítsa a kényelmet és a szemet gyönyörködtető vonzerőt

Az új FreshCare+ intuitív és könnyen kezelhető felületet biztosít, amely leegyszerűsíti a felhasználói interakciót és kellemes mosási élményt nyújt mindenkinek. A széles ajtó és a beépített ergonomikus fogantyúval ellátott rés megkönnyíti a mindennapi használatot.