FreshCare+ mosó-szárítógép

Freshcare+ mosó-szárító

Tartsa frissen a ruháit a ciklus befejezése után 6 órán keresztül.

Intuitív technológia, ideális eredmény
A FreshCare+ a gőz természetes erejét és finom bukdácsoló mozgását használja fel, hogy makulátlan és szagtalan eredményeket biztosítson. Túl elfoglalt a ruhanemű kipakolásához? Akár mosást, akár szárítást végez, a FreshCare+ akár hat órán keresztül frissen tartja.*
* A FreshCare+ kezelés a gőzölésnek és a gyengéd dobmozgásnak köszönhetően a mosás befejezése után akár 6 órán keresztül gátolja a fő rossz szagok forrását, és
a ringató műveletnek köszönhetően, a szárítási ciklus befejezése után 6 órán keresztül elkerüli a gyűrődéseket a ruhákon.
FreshCare+ technológia

Töltsön több időt a szeretett dolgokkal

FreshCare+ technológia

Az idő drága. Ezért a FreshCare+ -t úgy tervezték, hogy több időt élvezhessen önmagával. A mosási ciklus befejezése után a gyengéd dobmozgás és a finom gőzfúvókák kombinációja frissen és szagmentesen tartja ruháit. A mechanizmus ugyanazt az eredményt biztosítja egy szárítási ciklus után.
Legyen szó mosásról
Legyen szó mosásról, szárításról vagy mindkettőről, válassza a FreshCare+ opciót, és élvezze a szagmentes frissességet akár hat órán keresztül, a ciklus befejezése után.

Ruhái készen lesznek, amikor Ön.
SoftMove technológia

Testre szabott kezelés mindenféle szövethez

SoftMove

Az egyedülálló SoftMove technológia hat különböző dobmozdulatot biztosít, amelyek mindenféle szövet esetében kiemelkedő eredményeket biztosítanak.

A SoftMove mind a mosási, mind a szárítási ciklushoz elérhető, megvédi a ruházatát, megőrzi színét és megőrzi formáját.
Innovatív funkciók

Colour15°

Alacsony hőmérséklet, nagy teljesítmény A Colour 15° funkció ugyanazokat az eredményeket eredményezi, mint a 40 °-os ciklus, miközben kiemelkedő gondosságot biztosít ruháinak. A csökkentett hőmérséklet segít megőrizni a színek élénkségét és formáit.

SenseInverter motor

Csendes, hatékony, hosszú élettartamú A dobmozgást tápláló fejlett motor kiemelkedő energiahatékonyságot biztosít mind a mosás, mind a szárítás során. Úgy is tervezték, hogy csökkentse a zajszintet, így extra nyugalmat és csendet élvezhet.

Csak szárítási

Csak szárítási ciklus nedves ruhákhoz A Csak szárítás opció lehetővé teszi a mosási ciklus kihagyását nedves vagy kézzel mosott ruhanemű esetén. Ha ruháinak csak szárítására van szüksége, a Csak szárítás opció bármilyen programmal kombinálva használható a tökéletes eredmény érdekében.
FreshCare+ está diseñada teniendo en cuenta la facilidad de uso y la belleza

Örömre tervezve

A FreshCare+ mosó-szárítót a könnyű használat és a szépség szem előtt tartásával tervezték. Lényeges, szemet gyönyörködtető vonalak borítják a széles nyílászárót és az integrált ergonomikus fogantyút, míg a felhasználói felület kivételesen egyszerű.