Supreme Silence mosógép

Supreme Silence mosógép

A Whirlpool legcsendesebb mosógépe*,
környezetbarát technológiákkal.

*A Whirlpool W6X W845WB EE és W7X W845WB EE modelljei a centrifuga zajszint szempontjából a legcsendesebbek a szabadonálló elöltöltős mosógép kategóriában a Whirlpool Magyarország Kft. által 2021 júliusában Magyarországon forgalmazott készülékek közül.
A Whirlpool legcsendesebb mosógépe*

Zen Motor

A Whirlpool legcsendesebb mosógépe*

A Whirlpool Supreme Silence készülékek a DirectDrive ZEN motornak és az egyedi formatervezésnek köszönhetően szinte észrevétlenek maradnak otthonunkban.
Maximális zajszintjük centrifugálás közben csupán 65dBA, amely alig haladja meg a normál emberi beszéd zajszintjét, így a nap bármely szakában zavartalanul használhatóak.
* A Whirlpool W6X W845WB EE és W7X W845WB EE modelljei a centrifuga zajszint szempontjából a legcsendesebbek a szabadonálló elöltöltős mosógép kategóriában a Whirlpool Magyarország Kft. által 2021 júliusában Magyarországon forgalmazott készülékek közül.
Hihetetlenül csendesre terveztük

Zen oldalpanelek és a készülék felépítése

Hihetetlenül csendesre terveztük

A készülékek minden részletét úgy terveztük, hogy csökkentsék a kibocsátott zajt és rázkódást. A készülékek két oldalán az ún. Zen oldalpanelek minimalizálják a dob forgásából adódó zajt, a mosógép vázát pedig egyetlen U alakú, robosztus felépítésű elem alkotja - ehhez csatlakoznak az oldalpanelek - így minimális az illesztések száma és még stabilabb a készülék.
Csendes éjszaka; akár pihen, akár dolgozik

Vegyes | Extra csendes program

Csendes éjszaka; akár pihen, akár dolgozik

Egy mozgalmas nap után előfordulhat, hogy csak este jut idő a mosásra: erre az esetre fejlesztettük ki a Vegyes | Extra csendes programot, melynek zajszintje a mosás teljes ideje alatt 60 dBA alatt marad, így sem a családja, sem pedig a szomszédja nyugalmát nem fogja megzavarni.
A mai standardek szerint a Supreme Silence 30%* energiát takarít meg az A osztályba való besoroláshoz szükséges minimumhoz képest.

A mai standardek szerint a Supreme Silence 30%* energiát takarít meg az A osztályba való besoroláshoz szükséges minimumhoz képest.

A WaterSave technológiának** köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy kevesebb vizet használjunk, csökkenthetjük a mosási fázis során szükséges energia mennyiségét.
*30%-os energiamegtakarítás az A osztályba való besoroláshoz szükséges minimumhoz képest.
**Tesztelve ECO 40-60 ciklusban 6. Érzékkel, WaterSave-vel és anélkül.

Környezettudatosság a mosásban is

Napjainkban a környezettudatosság életünk minden területén, így a háztartásunkban is fontos szempont.A Whirlpool Supreme Silence mosógépeket olyan technológiákkal láttuk el, amelyek automatikusan szabályozzák az energia-, a mosószer- és a vízfogyasztást.

6. Érzék technológia

6. Érzék technológia

Mivel a mosás sok háztartásban napi kérdés, nem mindegy, hogy mosógépünk mennyi energiát fogyaszt. A Whirlpool Supreme Silence készülékek a 6.Érzék technológiának köszönhetően rendkívül energiatakarékosak. A mosógépben elhelyezett szenzorok érzékelik a mosnivaló mennyiségét, és ehhez igazítják a felhasznált erőforrásokat, így akár 45%-kal kevesebb energiát használnak, mint a 6.Érzék technológiával nem rendelkező készülékek.
Automatikus mosószer-adagolás

Automatikus mosószer-adagolás

A felhasznált mosószer és öblítő mennyisége környezetünk és pénztárcánk szempontjából sem elhanyagolható. A készülékek AutoDose automata mosószeradagoló rendszere akár 30%-kal* csökkenti a felhasznált mosószer mennyiségét, és időt is megtakarít Önnek, mivel tartályát csak 26 mosás** után kell újra feltölteni. Használatával megelőzhető, hogy a szövetszálak a túlzott mosószerhasználat miatt károsodjanak.
* A kutatás évében legnépszerűbb folyékony mosószerkoncentrátum gyártója által javasolt mennyiséghez képest.

** A folyékony mosószeradagoló tartályt használva, 5kg ruhamennyiségre (normatív pamut töltet az IEC 60456 standard szerint), 4-szeres mosószerkoncentrátum esetén (20 < ml < 35).
WaterSave víztakarékos rendszer

WaterSave víztakarékos rendszer

Akár 59%-kal* alacsonyabb vízfogyasztás egy átlagos mosógéphez képest. A Supreme Silence készülékekben elhelyezett speciális vízforgató pumpa a víz és a mosószer elegyét a dob felső részéből közvetlenül a ruhákra permetezi, így hatékonyabb és gyorsabb tisztítást tesz lehetővé, akár alacsony hőfokon is.
* 6.Érzék technológiával nem rendelkező készülékhez viszonyítva; 45 perces, Pamut, Vegyes, illetve ECO 40-60 programokon tesztelve, maximális töltettel.

Háromféle gőzfunkció egyetlen készülékben

A gőzfunkció használata manapság már nem újdonság a mosásban. Viszont az, hogy egyetlen készülék háromféle gőzfunkcióval rendelkezik, viszonylag ritka. A Whirlpool Supreme Silence mosógépek ezen a téren is élen járnak, mivel gőzöléses ruhafrissítés, ruhafertőtlenítés, és gőzzel történő frissen tartás opciót is kínálnak.

FreshCare+
SteamRefresh
SteamHygiene
FreshCare+ - Frissen tartás
  • Frissen tartás

    100% frissesség, még akkor is, ha elfelejtette kivenni a ruhákat. Nem kell többé azon aggódnia, hogy összegyűrődnek a ruhák, ha nem tud azonnal kiteregetni. A FreshCare+ frissen tartó opció ugyanis a dob finom, váltakozó irányú mozgatásával és lágy gőzzel megakadályozza ezt, valamint a kellemetlen szagok kialakulását is a dobban.Az opció, miután a program véget ért, akár 6 órán keresztül frissen tartja a mosógépben hagyott ruhákat.

SteamRefresh
  • Gőzöléses ruhafrissítés

    Ruhafrissítés csupán 20 perc alatt. A SteamRefresh frissítő opció olyan ruhák esetén nagyon hasznos, amelyeket csak rövid ideig viseltünk, nem koszolódtak, így a mosás felesleges, de szeretnénk felfrissíteni őket. A ruhafrissítés során a mosógép lágy gőzt fejleszt, amely átjárja a szöveteket, eltávolítja a kellemetlen szagokat és kisimítja a gyűrődéseket. Mindezt csupán 20 perc alatt, kevesebb, mint 2 pohár víz felhasználásával.

SteamHygiene
  • Gőzöléses fertőtlenítés

    Ruhafertőtlenítés a gőz erejével. A fertőtlenítés napjainkban különös hangsúlyt kap a háztartásokban. Miért épp a ruhák maradnának ki? Ha aktiváljuk az opciót, a készülék a mosási program végén forró gőzt fejleszt, és 70-80°C-os levegővel tölti meg a dobot 30 percen keresztül, amely elpusztítja az ismert baktériumok 99,9%*-át. Mindezt teljesen természetesen, kemikáliák és adalékanyagot hozzáadása nélkül. * Az Allergy UK intézet tesztje alapján, Pamut 40°C, Szintetikus 40°C és Ágyneműk 60°C programok esetén, a gőzfunkció aktiválásával.