Space 400 Total No Frost beépíthető Hűtő-Fagyasztó

Space 400 Total No Frost beépíthető Hűtő-Fagyasztó

A legnagyobb kapacitás a kategóriájában*,
az átgondolt tároláshoz.

* A konkurens gyártók által deklarált nettó kapacitás teljes összege alapján, figyelembe véve a beépített, alulra szerelhető, fagymentes hűtőszekrény-fagyasztó szegmenst, és az összes olyan modellre vonatkozik, amelyek teljes nettó kapacitása 394 LT, a márkák alatt: Whirlpool, Hotpoint/Ariston, Bauknecht.
Kategóriájában a legnagyobb kapacitás*

Kategóriájában a legnagyobb kapacitás*

Töltse fel a hűtőszekrényét, ürítse ki az elméjét: 50%-kal több hely** akár 8 extra bevásárlótáskányi élelmiszer*** tárolására. Így kevesebb időt tölt bevásárlással, de mindig élvezheti a friss élelmiszereket.
* A konkurens gyártók által bejelentett nettó kapacitás teljes összege alapján, figyelembe véve a beépített alsó rögzítésű, no frost hűtőszekrény fagyasztó szegmenst, és a márkanevek alatt értékesített összes, 394 liter teljes nettó kapacitású modellre vonatkozik: Whirlpool, Hotpoint/Ariston , Bauknecht.

** A Whirlpool szabványú BI 55cm No Frost hűtő-fagyasztóhoz képest.

*** Az összehasonlítás egy 56 cm x 60 cm-es bevásárlótáska 18,7 literes hasznos kapacitású literén alapul. Egy 60 cm-es, 250LT VS 394LT-es hűtőszekrényt figyelembe véve.
A legcsendesebb hűtő a kategóriájában*

A legcsendesebb hűtő a kategóriájában*

A ZenInverter technológiával a hűtőszekrény alacsony, mindössze 32 dbA zajszintet ér el. Ez teszi kategóriájában a legcsendesebbé, lehetővé téve az otthoni kikapcsolódás zavartalan pillanatait.
* A versenytárs gyártók által bejelentett zajszint alapján. Az állítás az összes, 32 dB zajszintű, beépített, alsó rögzítésű 70 cm-es hűtőszekrényre vonatkozott, amelyeket márkanevek alatt értékesítenek: Whirlpool, Hotpoint/Ariston, Bauknecht.
Felejtse el a kézi leolvasztást

Felejtse el a kézi leolvasztást

A TotalNoFrost technológia ideális tárolási körülményeket tesz lehetővé az élelmiszerek számára, mivel megakadályozza a jégképződést a fagyasztóban és a deresedést a hűtőtér hátsó falán.

Tárolja élelmiszereit a SpaceManagement rendszer segítségével

A legjobb az ételeinek

A Space400 Total No Frost beépített hűtőszekrény, 6TH SENSE technológiával rendelkezik, amely folyamatosan figyeli a hőmérsékleti szintet, és észleli az eltéréseket, hogy automatikusan visszaállítsa az optimális tárolási körülményeket.
Így az étel mindig a legjobb állapotban marad.

Az Ön igényei szerint testreszabható

Az Ön igényei szerint testreszabható

A Multi Fresh box egy személyre szabható fiók 3 különböző hőmérsékleti beállítással, ahol speciális igények szerinti élelmiszereket tárolhatunk. Csak forgassa el a forgatógombot a hőmérséklet megfelelő beállításához, és őrizze meg a hal és hús, tejtermékek vagy gyümölcsök és zöldségek frissességét.
Több hely az egészséges és friss élelmiszerek számára

Több hely az egészséges és friss élelmiszerek számára

Tartsa frissen a hozzávalókat a dedikált fiókokban: FreshBox+, DeliBox és Snack box. Akár 99,9%-ban* meggátolja a baktériumok növekedésétől a kivehető Fresh pad Microban Silver Shield®-nek köszönhetően.
* Függetlenül tesztelve az IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd, Egyesült Királyság) által az ISO 22196 szabvány szerint.
DIZÁJN

Push to Open

Csak érintse meg az ajtót, és nyissa ki. Tökéletesen harmonizál a modern, fogantyú nélküli konyhabútorokkal.

Metal MultiFlow

Az optimálisan elosztott szellőzőnyílásokkal rendelkező kialakításának köszönhetően egyenletesen oszlatja el a hideg levegőt a hűtőtérben, minimális hőmérséklet-ingadozást* biztosítva a polcokon a tökéletes tárolási körülmények fentartása érdekében.
*Belső teszt alapján 0,6°-os maximális hőmérsékleti különbség mért a leghidegebb és a legmelegebb polc között normál hőmérsékleti beállítás mellett (4°). Az eredmények a különböző hőmérséklet-beállításoknál eltérőek lehetnek.

Invisible Installation

Az új rejtett sínek rejtett beépítése lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrény illeszkedjen az összes beépítési módhoz és az összes konyhastílushoz.