Okos légkondicionáló

Okos légkondicionáló

Vezérelje hangjával légkondicionálóját bármikor bárhonnan a Google Asszisztens használatával.

A Google a Google LLC védjegye.
6TH SENSE Live

6TH SENSE Live

Az innovatív 6TH SENSE Live technológiának köszönhetően a légkondicionáló összes funkcióját a nap bármely szakában bárhonnan elérheti. A klímaberendezés másik csatlakoztatott Whirlpool készülékkel együtt is könnyedén vezérelhető.
Az alkalmazás a Wifi segítségével lehetővé teszi a ház hőmérsékletének és páratartalmának távoli szabályozását, az energiafogyasztás optimalizálását és az áramköltségek csökkentését.
Az indításhoz csak annyit mondjon: „Ok Google”.

Az indításhoz csak annyit mondjon: „Ok Google”.

Kérje meg Google Asszisztensét, és vezérelje a légkondicionálóját a legintuitívabb módon. A tökéletes Whirlpool technológiának és a Google Asszisztensnek köszönhetően a mono-split légkondicionálókat az összes Google Asszisztens-kompatibilis eszközzel összekapcsolhatja, hogy hangjával irányíthassa és beállíthassa a klímaberendezés funkcióit.

Intuitív, elegáns, összekapcsolt

Az innovatív Whirlpool légkondicionálókat úgy tervezték, hogy minden szobában mindig tökéletes összhangot biztosítsanak, mind a hőmérséklet, mind a kiváló és stílusos megjelenésük tekintetében.

Alvás üzemmódok

Alvás üzemmódok

Aludjon, mint egy csecsemő.
A 4 féle Alvás üzemmód lehetővé teszi a mély, békés és nyugodt alvást az egész család számára, csupán ki kell választania a 4, életkorok szerint előre programozott éjszakai mód közül a megfelelőt.
4D légáramlási rendszer

4D légáramlási rendszer

Hűtés minden irányba.
Fejlett rendszer, amely négy különböző légkivezetési iránnyal biztosítja a szoba levegőjének egyenletesebb és állandó eloszlását.
Jet funkció

Jet funkció

Szuper hűvös mindössze 10 perc alatt *.
Ha gyorsan szeretne hideget teremteni, használja a Jet funkciót, melynek segítségével a hőmérsékletet 5 °C-kal tudja csökkenteni mindössze 10 perc alatt *.
* Tesztelési körülmények: 30 °C-os beltéri hőmérséklet 40%-os páratartalommal, 33 °C külső hőmérséklet 40%-os páratartalommal. Inverter, 12K BTU tesztelt terület 21 m2, 18K BTU tesztelt terület 26 m2.
TOVÁBBI TULAJDONSÁGOK

Állandó használatra

A hőszivattyúval felszerelt légkondícionálók egész évben biztosítják a megfelelő hőmérsékletet, akár télen is.

A+++ és környezetbarát hűtőközeg

Az A+++ energiaosztály biztosítja a hatékony energiafelhasználást és az üzemeltetési költségek alacsonyan tartását. Az új generációs R32 gáz rendkívül energiatakarékos és környezetbarát hűtőközeg, a globális felmelegedésre való hatása is kisebb más hűtőközegekéhez képest.

Éjszakai üzemmód

Az Éjszakai üzemmód használatával a készülék kijelzőpanele kikapcsolható az Ön alvásának zavartalanságáért.

AroundU funkció

Frissesség mindenhol. A távirányítóba épített érzékelő biztosítja a beállított hőmérsékletet nem csak a beltéri egység környékén, hanem az Ön közvetlen környezetében is, ezzel segítve az egyenletes szobahőmérsékletet.

Csendes üzemmód

A Csendes üzemmód 19 dBA-es zajszintje a normál üzemmódhoz képes csendesebb működést eredményez a nyugodt alvás érdekében.