A Whirlpool az
IWBI büszke tagja

A Whirlpool támogatni és együttműködni
fog a Nemzetközi WELL Építési Intézettel

A Whirlpoolnál elkötelezettek vagyunk az otthoni életminőség javítása mellett, és lehetővé tesszük az emberek számára, hogy a mindennapi jólét pillanatait átélhessék, köszönhetően innovatív megoldásainknak, amelyek célja egy olyan környezet megteremtése, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy pihenjenek és arra koncentráljanak, ami valóban fontos.

Márkánk célja tökéletesen illeszkedik az IWBI értékeihez, ezért büszkék vagyunk arra, hogy támogatjuk és segítünk előremozdítani ezt a lenyűgöző globális mozgalmat.

Tudjon meg többet a
Nemzetközi WELL Building Institute-ról

Az IWBI az épületek, szervezetek és közösségek emberközpontú megközelítésével az egészség és a jólét átalakítására irányuló globális mozgalom élén áll. A WELL Building Standard-ot (WELL) használják, amely egy ütemterv az emberi egészséget és jólétet elősegítő terek létrehozására és tanúsítására.

Ez az ütemterv olyan utakat jelöl ki az egészségtudatos tényezők megvalósításához, amelyek segítenek mindannyiunknak abban, hogy a legjobb munkánkat végezzük és a legjobb önmagunk legyünk, azáltal, hogy 10 alapkoncepcióban támogatják a fizikai és mentális egészséget.

Whirlpool és IWBI.  Együtt a jólétért.

Whirlpool és IWBI.
Együtt a jólétért.

A WHIRLPOOL, AZ IWBI EGYIK ALAPPILLÉRE, KIEMELI A JÓLÉT FONTOSSÁGÁT AZ OTTHONI ÉS A MUNKAHELYI KÖRNYEZETBEN.

A Whirlpool az otthoni jólét bajnokaként határozottan támogatja ezt a mozgalmat - olyan innovatív technológiákat fejleszt ki, amelyek energiát, vizet és időt takarítanak meg, és támogatják az egészségesebb, kevésbé stresszes fizikai környezetet. Ahogy egyre többet tudunk meg a fizikai környezet és az emberi egészség közötti összefüggésekről, a kiváló terméktervezés létfontosságú pillére lehet az életminőség mindennapos javításának.