• Főoldal
  • Hűtés
  • Whirlpool szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó: fagymentes - WB70I 952 X AQUA

Whirlpool szabadonálló, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó: fagymentes - WB70I 952 X AQUA

WB70I 952 X AQUA | 859991631120
    Optic Inox Optic Inox

Whirlpool szabadonálló hűtő-fagyasztó: fagymentes - WB70I 952 X AQUA

Műszaki adatok

Whirlpool szabadonálló hűtő-fagyasztó jellemzők: inox szín. Optic Inox design ujjlenyomat elleni védelemmel. No frost, fagymentes technológia, amely hatékonyan megakadályozza a jég felhalmozódását a fagyasztóban a páratartalom csökkentésével. Egy magas készülék, amely megfelel a család igényeinek. Üveg polcok profil fronttal, mely robosztusságot, eleganciát, és extra biztonságot nyújtanak.

Alulfagyasztós NoFrost hűtőszekrény, E energiaosztály, 304 (hűtőtér) + 153 (fagyasztótér) liter hasznos térfogat, inox készülékszín, 6. Érzék funkció (automatikus hőmérséklet szabályozás) elektronikus hőmérséklet beállítás belső LED-es kijelzővel, Starlight LED világítás, 0° rekesz, kihúzható frissentartó rekesz, NoFrost (jegesedésmentes) rendszer a fagyasztóban, multiflow teljes légáramlás, palacktartó, jégkocka készítő, vízadagoló, 40 dB, 1950x700x755mm 15 ÉV GARANCIA A KOMPRESSZORRA

Szerkezeti jellemzők

Cover door installation system
Fixed-mounted
TIPOLÓGIA
Szabadonálló
KÉSZÜLÉKTÍPUS
Hűtő/fagyasztó kombináció
A fagyasztórekeszek teljes űrtaltalma
153
Fagyasztó kapacitása (4 csillagos rekesz) (EU2017 / 1369)
18
A termék teljes űrtartalma
457
A hűtőrekeszek teljes űrtartalma
304
Kezelési mód
Érintőszenzoros kezelés
Hűtőtér leolvasztás
Jegesedés mentes
Fagyasztótér leolvasztás
Jegesedés mentes
Fagyasztófiókok száma
3
Állítható lábak
Igen - összes
NO FROST
Teljes készülékben
Hőmérsékleti zónák száma
2
Áthelyezhető polcok száma a hűtőtérben
2
Polcok száma a hűtőtérben
3
Hőmérő a fagyasztótérben
Analóg
Hőmérő a hűtőtérben
Analóg
Figyelmezető jelzés üzemzavar esetén
Hallható
SZÍN
Optic Inox
EAN kód
8003437623202
Hálózati kábel hossza (cm)
217
Dekorációs panel
Nem lehetséges

Méretek

TERMÉK MAGASSÁGA
1950
TERMÉK SZÉLESSÉGE
700
Készülék mélysége
755
Freezer Gross capacity (l)
162
Hűtő teljes térfogata (liter)
325

Teljesítmény

Energiahatékonysági besorolás
E
Átlagos éves energiafogyasztás kilowattórában / év (kWh/a)
290
Star Rating
4
Tárolási idő feszültségkimaradás esetén (óra)
19
Áram/ Biztosíték (A)
1,3
Gyorshűtés funkció
Igen
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátás
37

Dokumentumok

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Termékinformációs tábla

Magyar

Letöltés

NEL adattábla

Magyar

Letöltés

Mindennapi használati útmutató

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz: Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000 Garancia: Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket. A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.