• Főoldal
  • Hűtés
  • Whirlpool szabadonálló egyajtós hűtőszekrény: fehér szín - SW6 AM2Q W 2

Whirlpool szabadonálló egyajtós hűtőszekrény: fehér szín - SW6 AM2Q W 2

SW6 AM2Q W 2 | 859991606190
    Fehér Fehér

Whirlpool szabadonálló hűtő: fehér szín - SW6 AM2Q W 2

Műszaki adatok

Whirlpool szabadonálló hűtő jellemzők: dedikált palacktároló. Antibakteriális filter, az Ön nyugalma érdekében. Exkluzív 6. Érzék FreshControl technológia, amely automatikusan szabályozza a készülék belsejében a hőmérsékletet és páratartalmat, biztosítva a tartós frissséget.

Egyajtós hűtőszekrény, E energiaosztály, 319 liter hasznos térfogat, 6. Érzék Fresh Control funkció (automatikus hőmérséklet és páratartalom szabályozás), fehér készülékszín, elektronikus hőmérséklet beállítás, ventilátor antibakteriális szűrővel, multiflow légáramlás, LED világítás, gyorshűtés funkció, 38dBA, 167x59,5x64,5cm

Szerkezeti jellemzők

Cover door installation system
Fixed-mounted
TIPOLÓGIA
Szabadonálló
KÉSZÜLÉKTÍPUS
Hűtő
A termék teljes űrtartalma
319
A hűtőrekeszek teljes űrtartalma
319
Kezelési mód
Érintőszenzoros kezelés
Leolvasztás a hűtőtérben
Automatikus
Állítható lábak
Igen-csak elől
Áthelyezhető polcok száma a hűtőtérben
4
Polcok száma a hűtőtérben
6
Hőmérő a hűtőtérben
Analóg
Figyelmezető jelzés üzemzavar esetén
Vizuális és hallható
SZÍN
Fehér
EAN kód
8003437614521
Csatlakozási érték
100
Hálózati kábel hossza (cm)
200

Méretek

TERMÉK MAGASSÁGA
1670
TERMÉK SZÉLESSÉGE
595
Készülék mélysége
645
Teljes bruttó térfogat (liter)
323
Hűtő teljes térfogata (l)
323

Teljesítmény

Energiahatékonysági besorolás
E
Átlagos éves energiafogyasztás kilowattórában / év (kWh/a)
113
Áram/ Biztosíték (A)
1,5
Gyorshűtés funkció
Igen
Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátás
38

Dokumentumok

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Termékinformációs tábla

Magyar

Letöltés

NEL adattábla

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz: Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000 Garancia: Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket. A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.