Whirlpool szabadonálló kombinált tűzhely: 50cm - ACWT 5G311/WH

ACWT 5G311/WH | 857657810000
Fehér Fehér

Whirlpool szabadonálló kombinált tűzhely: 50cm - ACWT 5G311/WH

LED kijelző
MF8 multifunkciós elektromos sütő
Hidrolitikus sütőtisztítás
4 gázégő

Műszaki Adatok

Whirlpool szabadonálló 50x60-as tűzhely jellemzői: vegyes tápegység 50 cm széles. 4 gázégő. A SteamClean öntisztító ciklus, amely biztosítja az ideális tisztítási eredményeket. Fehér szín.

MŰSZAKI ADATOK

Width of the product
500
Width of the packed product
570
Depth of the product
600
Depth of the packed product
690
Height of the product
850
Height of the packed product
950
Net weight (kg)
40
Gross weight (kg)
42
Current (A)
9,1
Length of electrical supply cord (cm)
100
Connection rating (W)
2100
Dimension of 2nd heating element
75
Dimension of 3rd heating element
100
Dimension of 4th heating element
75
Usable volume (of cavity) - NEW (2010/30/EC)
60
EAN code
8003437221972
Construction Type
Szabadonálló

ALAPTULAJDONSÁGOK

Adjustable feet
Igen - összes
Integrated Cleaning system
Hidrolitikus

MŰSZAKI TELJESÍTMÉNY

Power of 2nd heating element
1700
Power of 3rd heating element
2700
Power of 4th heating element
1700

Hazsnálati Utasítások

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Használati útmutató

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz:
Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000
Garancia

Garancia
Vásárlás valamely viszonteladónktól
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal.

A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. Plusz garancia vásárlásáról a: www.whirlpool-szerviz.hu/online/ felületen tájékozódhat.

A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek)

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.