Whirlpool szabadonálló páraelszívó - WHVP 62F LT SK

WHVP 62F LT SK | 859991629330 | Termékleírás
    Fekete Fekete

Whirlpool szabadonálló páraelszívó - WHVP 62F LT SK

Spectrum: A+++ - D

Műszaki adatok

Whirlpool szabadonálló páraelszívó jellemzői: fekete szín. Mosogatógép-biztos, mosható, alumínium zsírszűrők. LED fények az ideális világításért. Kiváló tűzhely szagelszívó ventillátor, mely biztosítja a friss, zsírmentes főzési felületet. 60 cm-nél keskenyebb készülék.

Fekete üveg, 60 cm széles ferdesíkú falra szerelhető elszívó, perimeter elszívó technika, A energiaosztály, nyomógombos vezérlés, max. 650 m3/h elszívó kapacitás, 3 fokozat, LED világítás, zajszint: 65 dBA, mosható fém zsírszűrő, 36x60x32,6 cm

Méretek

Készülék magassága
360
TERMÉK SZÉLESSÉGE
598
Készülék mélysége
326
Készülék magassága kivezetőcsonkkal
325

Szerkezeti jellemzők

Structure Type
Függőleges
Type of manual control devices
Érintésvezérlés
Washable filter
Igen
Világítás
LED
Világítás (db)
2
Elszívófokozatok száma
4
EAN kód
8003437621413
Csatlakozási érték (W)
233
Kivitel
Beépíthető
Kezelési mód
Érintőszenzoros kezelés
Hálózati kábel hossza (cm)
150
Zsírszűrő anyaga
Mosható aluminium
Világítás beállítása
On/Off
Z_BOOST
Igen

Teljesítmény

ENERGIAOSZTÁLY. Spectrum: A+++ - D
A
Fluid Dynamic Efficiency class (2010/30/EC)
A
Grease filtering efficiency class (2010/30/EC)
D
Lighting efficiency class (2010/30/EC)
A
Total annual energy consumption
46.9
Zajszint (dB(A) )
65
Booster teljesítmény légkivezetésnél (m3/óra)
650
Booster teljestmény keringtetésnél (m3/óra)
580
Áram/ Biztosíték (A)
1,2
Világítási teljesítmény (W)
3
Maximális teljesítmény légkivezetésnél (m3/óra)
495
Maximális teljesítmény keringtetésnél (m3/óra)
470
Visszacsapó szelep
Igen
Sound power at max. speed (2010/30/EC)
65

Dokumentumok

A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti.

Használati útmutató

Magyar

Letöltés

Termékinformáció

Magyar

Letöltés

Energiacímke

Magyar

Letöltés

Termékinformációs adatlap

Magyar

Letöltés

Garancia

Szerviz: Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a www.whirlpoolszerviz.hu oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000 Garancia: Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25.) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket. A Whirlpool Magyarország Kft. a kizárólag az általa Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített (belföldi számlával rendelkező) – új készülékeire 1 évig jótállást, illetve ezen felül további – termékregisztrációhoz kötött - kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a: www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges. További információ és a garancia pontos részletei a készülék mellett található garanciafüzetben olvashatók. A jótállási határidő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadásával, vagy ha a bontatlan és sérülésmentes csomagolású háztartási készülék üzembe helyezését a Márkaszerviz végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A Gyártó a jótálláshoz kapcsolódó kötelezettségeit országos javítószolgálata, a Whirlpool Országos Márkaszervizhálózata útján látja el. A fix bekötésű elektromos és gázkészülékek üzembe helyezését kizárólag erre feljogosított szakember végezheti. Amennyiben szükséges, a Márkaszerviz térítés ellenében elvégzi a készülék üzembe helyezését.

Összehasonlítás ( Készülékek )

Kérjük adjon meg másik terméket az összehasonlításhoz.