A Whirlpool következetesen fenntartható és ökológiai termékeket és technológiákat fejleszt, amelyek javítják az otthoni életet.

A Whirlpool fenntartható módon javítja az otthoni mindennapi életet

A Whirlpoolnál az a célunk, hogy javítsuk az otthoni életet.
Tudjuk, hogy ennek az elképzelésnek a megvalósításához nem csak a minket körülvevő négy falban és a közösségekben kell gondolkodnunk, amelyekben élünk, hanem a bolygónkban is, amely fenntart minket.

Történelmünk során következetesen olyan termékeket és technológiákat fejlesztettünk ki, amelyek megvalósítják ezt a jövőképet.

Marc Bitzer, a Whirlpool Corp. elnök-vezérigazgatója.

Whirlpool technológiák, amelyek segítenek az erőforrások megtakarításában és bolygónk megóvásában

A Whirlpool termékek automatikusan beállítják a mosógépek és mosogatógépek energia- és vízfogyasztását.

6TH SENSE TECHNOLÓGIA

Intuitív intelligencia. Fejlett teljesítmény.

A Whirlpool 6TH SENSE technológiája a termékekben található intelligens érzékelőknek köszönhetően automatikusan segít kiválasztani a megfelelő beállításokat.

Intuitív funkcióink automatikusan képesek beállítani a mosógépek és mosogatógépek energia- és vízfogyasztását. Minimalizálják a hőmérsékletingadozást a hűtőszekrényben és a fagyasztóban, vagy beállítják a mosószerfogyasztást a mosógépben. Mindezt azért, hogy fenntartható módon javítsák az Ön életét.
Az új Whirlpool Supreme Silence mosógépek a fejlett technológiának köszönhetően a legkevesebb vízmennyiséget használják fel.

VÍZTAKARÉKOS TECHNOLÓGIA

Fejlett technológia javítja a tisztítási teljesítményt

Az új Whirlpool Supreme Silence mosógépek a legkevesebb vízmennyiséget használják fel, hogy bármikor rendkívüli megtakarítást biztosítsanak.
Mivel a felhasznált vízmennyiséget a töltetnek megfelelően állítja be, és a víz a sima felső fúvókán keresztül közvetlenül a ruhákra permeteződik, ez a fejlett technológia javítja a tisztítási teljesítményt, és nagyobb hatékonyságot biztosít
*Tesztelve teljes töltettel, 45 perces, pamut, vegyes és ECO 40-60 programmal WaterSave és 6TH SENSE programmal vagy anélkül.
Az Autodose technológia minden ciklusban mosószert takarít meg

AUTODOSE TECHNOLÓGIA

Spóroljon a mosószerrel, élvezze hosszabb ideig a ruháit

A mosószer megtakarítása minden ciklusban számít: számít Önnek, a ruháinak és a bolygónak.
Ezért van az új Whirlpool mosógépben AutoDose, az automatikus adagolórendszer, amely lehetővé teszi, hogy minden mosáskor mosószert takarítson meg, és akár 26 mosási ciklust* biztosítson újratöltés nélkül. Ez a hatékony adagolás, amely pontosan a megfelelő mennyiségű mosószert adagolja, a túlzott mosószerhasználat okozta szálkopást is megakadályozza.
* Folyékony mosószertartály használata 5 kg töltetmennyiséggel (az IEC 60456 szabvány szerinti normatív pamutterhelés) és 4X mosószer-koncentrációval (Mid 20
A NaturalDry egy olyan rendszer, amelyet az edények egyenletes szárítására terveztek a természetes légáramlásnak köszönhetően.

NATURALDRY TECHNOLÓGIA

Maximális hatékonyság és biztonság garantálva

Akár 70%-kal jobb eredmények. Akár 15%-kal alacsonyabb energiafogyasztás*.

A NaturalDry egy automatikus ajtónyitó rendszer, amelyet az edények egyenletes szárítására terveztek a természetes légáramlásnak köszönhetően. Az ajtó csak akkor nyílik ki automatikusan és biztonságosan, amikor a belső hőmérséklet jelentősen lecsökken, hogy a természetes levegő bejusson a mosogatógépbe, és minden egyes edényt kiváló eredménnyel és nagy energiamegtakarítással szárítson meg.
* a NaturalDry-jal felszerelt Whirlpool 2 fiókos mosogatógép átlagos szárítási teljesítménye és a megfelelő energiafogyasztás alapján, műanyagot, üveget, acélt és porcelánt tartalmazó kombinált töltet esetén, összehasonlítva a NaturalDry nélküli Whirlpool 2 fiókos mosogatógéppel. A szárítási eredmények a mosogatógép modelljétől és a töltettől függően változhatnak.
Whirlpool i100 indukciós főzőlap Cleanprotect technológiával

CLEANPROTECT

Védje a bolygót a főzőlap tisztítása közben

A CleanProtect technológia egy nanobevonatos kezelésből áll, amely az i100 indukciós főzőlap felületét borítja. Ennek köszönhetően a főzőlapot elég csak vízzel lehet tisztítani, és akár 6 flakon zsírtalanítót is megtakaríthat*.
* 1 év alatt számított megtakarítás, figyelembe véve a heti 8 alkalommal használt 11,4 ml általános zsírtalanítót (ami 6 spray-nek felel meg); a palack kapacitása 750 ml.

Tudja meg, mennyi vizet és energiát takaríthat meg

A Whirlpool készülékek alkalmazkodnak a fogyasztói igényekhez, könnyed élményt biztosítva, valamint a bolygót és erőforrásait tiszteletben tartva a 6TH SENSE technológiánknak köszönhetően. Egyesíti az intuíciót, a teljesítményt, miközben minimalizálja az élelmiszerpazarlást, a vízfelhasználást, a vegyszereket és az energiát.
Itt az ideje, hogy bekapcsolja a takarékos üzemmódot a Whirlpool-lal!


Köszönhetően a 6TH SENSE Technológiának mindkettőt megteheti: megmentheti a bolgyót és pénzt takaríthat meg! Minden egyes ciklus tökéletes eredményt, energia- és víztakarékosságot hoz, így hozzájárul a fenntarthatósághoz és az ökológiához.

A Whirlpool fenntarthatósági stratégiájának legfontosabb adatai

A Whirlpool aranyérmet kapott a 2022-es EcoVadis fenntarthatósági kötelezettségvállalásáért

Az EcoVadis, a vállalatok és ellátási láncuk környezeti, társadalmi és etikai szempontú teljesítményét értékelő nemzetközi minősítő ügynökség aranyérmet adott a Whirlpool EMEA vállalatnak az Ecovadis Sustainability Rating 2022 elnevezésű minősítésért.

Az aranyéremmel a Whirlpool az értékelt globális vállalatok legjobb 5%-ába került, és elismeri a környezeti fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás iránti hosszú távú elkötelezettségünket.