Egy recept, amely bár időt vesz igénybe, de lehetővé teszi a kellemes önmegfigyelés pillanatát, kiváló gasztronómiai eredménnyel.

Hozzávalók
- Leveles tészta 250 g
- Sütőtök 200 g
- Kecskesajt 100 g
- Vegyes gombák 100 g
- Főtt gesztenye 50 g
- Méz 4 teáskanál
Lépések
1. A leveles tésztát nyújtsa ki vékonyan
2. Vágja fel oldalanként kb. 10 cm-es négyzetekre
3. Bélelje ki a sütőformákat a leveles tészta négyzetekkel
1. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step1]()

2. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step2]()

3. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step3]()

4. Vágja kockákra a sütőtököt
5. Rendezze el a sütőtököt a sütőformákban
6. Adja hozzá az apróra vágott gombát és az apróra vágott főtt gesztenyét
4. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step4]()

5. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step5]()

6. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step6]()

7. Adja hozzá a kecskesajtot
8. Öntsön egy csepp mézet a tetejére
9. Szórja meg apróra vágott dióval
7. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step7]()

8. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step8]()

9. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step9]()

10. Válassza ki a sütő menüből a Cook4 funkciót, állítsa be a sütési időt 30 percre, és kezdje el a sütést
11. Helyezze a tepsit a sütőformákkal az 1. szintre, a többi szintre pedig a pulykaszeleteket, a burgonyapelyheket és a tartot.
12. Ha elkészült, tálalja a pitéket, hagyja kihűlni a tartot, a pulykás- és burgonyás pitét pedig hagyja melegen, hogy második fogásként tálalhassa.
10. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step10]()

11. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step11]()

12. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step12]()

13. Vegye ki a pitéket a sütőformából, és díszítse karácsonyi díszekkel.
13. ![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step13]()
