A dagasztás igazi stresszoldó, ellazítja az elmét, és visszavezet minket az egészséges fizikai aktivitáshoz, amely serkenti a jó közérzetet... és garantálja a kiváló eredményeket a konyhában.
Vegán
Vegetáriánus
Pescetárius
Mindenevő
Hozzávalók
Teljes kiőrlésű liszt 200g
0-ás típusú liszt 200g
Víz 250 ml
Szárított kovász 30 g
Kurkuma 1 evőkanál
Cékla 1
Avokádó 1
Paradicsom 2
Vízitorma (vagy friss saláta) 30 g
Extra szűz olívaolaj ízlés szerint
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Lépések
1. Röviden turmixoljuk össze a céklát, hogy levet eresszen, amelyet egy szitán átpasszírozzuk, hogy kivonjuk a levét, és a tálat félretesszük
2. Tegye a lisztek felét, a sütőport és a sót egy tálba
3. Adja hozzá a kurkumát és öntse hozzá a vizet
1.
2.
3.
4. Kezdje el gyúrni egy fakanál segítségével
5. Adja hozzá a maradék lisztet, az élesztőt és a vizet a tálhoz a céklalével együtt.
6. Zárja le fóliával, és hagyja kelni a sütőben a kelesztési funkció segítségével
4.
5.
6.
7. Ha megkelt, tegye át a tésztát formába
8. Állítsa be a hőlégkeveréses sütés funkciót gőzzel, a hőmérsékletet pedig 190°C-ra
9. Süsse meg a kenyeret
7.
8.
9.
10. Közben szeletelje fel a paradicsomot és az avokádót, ízesítse extra szűz olívaolajjal, sóval és borssal, majd tegye félre
11. Ha kész, vegye ki a kenyeret a sütőből, és hagyja kihűlni
12. Vágja a kenyereket ujjnyi vastag szeletekre
10.
11.
12.
13. Töltse meg avokádóval, paradicsommal és salátával, színes rétegeket alkotva
14. Vágjuk fel szeletekre, és tálaljuk zúzott avokádóval ízlés szerint
13.
14.
Kapcsolódó termék:
Whirlpool sütők: tökéletes főzési eredmények könnyedén
Beépített sütők széles skáláját kínáljuk, legyen hagyományos vagy gőzöléses, hogy tökéletes főzési eredményeket érjünk el könnyedén.