Egy olyan recept, ahol a különböző textúrák már a tálalás előtt élményt nyújtanak érzékszerveinknek.
Hozzávalók
- Rizs keverék 180 g
- Szója ital 180 g
- Cukor 2 kanál
- Sütőmargarin 120 g
- Barna cukor 160 g
- Süteményliszt "00" 360 g
- Tojás 1
- Élesztő 1/2 kis zacskó
- Matchapor 2 kanál
- Csokoládépasztilla 100 g
Lépések
1. Egy mikrohullámú sütő álló tálban folyamatos kevergetés mellett adjuk hozzá a rizslisztet, a kristálycukrot és a szójababot.
2. Tegye be a mikrohullámú sütőbe, és 750 W-on főzze 3 percig.
3. Hagyja kihűlni
1.
2.
3.
4. Gyúrja össze a többi hozzávalót egy tálban.
5. A már kihűlt rizslisztes keverékből készítsen 12 kis gömböt.
6. A matcha keverékkel készítsen másik 12 kis gömböt, és nyomja össze őket, hogy korongokat kapjon.
4.
5.
6.
7. Tegyen rizslisztes keveréket minden matchakorong közepére, és nyomja össze őket, hogy sütiformát kapjanak.
8. Tegye őket egy sütőpapírral bélelt tepsire.
9. Állítsa be a sütőben a keksz funkciót, és nyomja meg a Start gombot.
7.
8.
9.
10. Tegye a tepsit a sütőbe, és süsse körülbelül 12 percig.
12.
11.
10.