Ideális finger food vagy előétel, hogy az étvágyat fokozni tudja étkezés előtt. A ropogós levelestészta pedig olyan tölteléket rejthet, amilyen az Ön ízlésvilágának megfelel.
Hozzávalók
- Levelestészta 1 csomag
- Kolbászhús (12 golyócskára gyúrva) 1 csomag
- Tojás sárgája (felverve) 1
- Tej 4 evőkanál
- Liszt a tészta leragadása ellen egy kevés
Lépések
1. A lisztes felületen nyújtsa ki a tésztát, és ossza szét 6 nagy téglalapra. Vágjon át minden téglalapot félig átlósan, hogy két hosszú háromszöget kapjon.
2. Helyezzen egy kolbászhúsos golyót a háromszög szélesebb végéhez és tekerje felfelé a háromszög alakú tészta keskenyebb hegye felé. Hajtsa félhold alakú formára. Ismételje meg ezt a folyamatot a fennmaradó háromszögekkel és a kolbászhúsokkal.
3. Minden egyes tekercset kenjen meg a tojássárgájával és a tejjel.
4. Helyezze őket a sütőpapírral kibélelt crisp® tálra és süsse 9-10 percig a crisp® funkció segítségével. A kolbászkeverék helyettesíthetõ: marhahúsos keverékkel; egész kolbásszal; fűszeres vagy spenótos és ricotta keverékkel.